“Obradović je novi trener Crvene zvezde”: Šta on kaže o tome?

0
Profimedia

Legendarni košarkaš i trener Saša Obradović vraća se u Crvenu zvezdu u ulozi glavnog trenera, vest je koja je odjeknula od Malog Kalemegdana do svih mesta na kojima se nalaze navijači crveno-belih.

Prema ekskluzivnim saznanjima RSB-a, u novom evroligaškom pohodu tim Crvene zvezde predvodiće Saša Obradović, a pregovori su u završnoj fazi.

Međutim, u ekskluzivnoj izjavi za Mozzart sport, Obradović kaže da još uvek vodi razgovore i sa crveno-belima i sa Monakom, koji je sa klupe predvodio u nedavno prekinutoj sezoni.

“Razgovaram sa Zvezdom i sa mojim klubom i nije vreme da sada govorim u kojoj smo fazi pregovora. Za nekoliko dana ću objaviti gde nastavljam svoju trenersku karijeru”, rekao je Obradović.

Kao igrač Obradović je imao bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru, istinska je legenda Crvene zvezde i nakon dobrih trenerskih epizoda u Lokomotivi i Albi, ako dođe na Mali Kalemegdan, imaće priliku da se dokaže i na evroligaškom nivou.

Za navijače crveno-belih ova vest je možda neočekivana, jer su medijski impulsi prethodnih dana sugerisali da je Dejan Radonjić bliži klupi, ali nema nikakve sumnje da crveno-beli u Saši Obradoviću dobijaju ozbiljnog, proverenog stručnjaka.

Kao igrač kluba ubeležio je 198 nastupa, 1994 poena, uz dve osvojene titule prvaka.