Obradović demantuje Jovanovića: “Ne znam ko je i šta je pričao Milošu, ali već sam rekao da opozicija treba da preuzme vlast u Beogradu”

0
Foto: N1

Predsednik pokreta “Dveri” Boško Obradović rekao je da bi opozicija trebala da preuzme vlast u Beogradu i demantovao navode Miloš Jovanovića (NADA) da prema informacijama koje on ima “Dveri i Zavetnici neće u koaliciju sa Đilasom”.

“Već sam rekao i ponoviću – opozicija bi trebala da preuzme vlast u Beogradu, jer je dosadašnji režim izgubio većinu. Ne znam ko i šta prenosi Milošu Jovanoviću i sa kim je on u kontaktu, ali pozicija Srpskog pokreta Dveri je više nego jasna – Vesićeva vlast je pala i opozicija treba da formira novu većinu”, poručio je Obradović, a prenosi portal Nova.rs.

Podestimo, Miloš Jovanović, predsednik Demokratske stranke Srbije koja je okosnica koalicije NADA, izjavio je da ga do sada ni predstavnici vlasti ni opozicije nisu zvali na razgovor o postizbornoj koaliciji u Beogradu i da će sačekati konačne rezultate izbora za gradsku skupštinu.

“Par ljudi mi je prenelo izjave Boška Obradovića (Patriotski blok) i Milice Đurđević (Zavetnici) da neće saradnju sa (Draganom) Đilasom. Pod rezervom tačnosti prenetih podataka, to nam govori da će do promena u Beogradu ipak teško doći”, rekao je, između ostalog, Jovanović.