Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za subotu u 18 sati, nakon čega će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, potvrđeno je u kabinetu predsednika, piše Danas.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala bude odložena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je bila zakazana za danas.

Sednica je trebalo da bude održana 27. februara, ali je odložena zbog formalno pravnih problema, kako bi se obavila dodatna veštačenja.

Vučić je, najavljujući sednicu rekao da će na njoj biti objavljeni dokaze o kriminalnim aktivnostima grupe Veljka Belivuka.

On je rekao da će objavljivanja tih detalja šokirati građane Srbije, ali i celu Evropu i svet.

„Kada sam rekao da će ljudi biti šokirani, upotrebio sam blag izraz – upozorićemo sve da sklone decu kada to budemo prikazivali“, rekao je Vučić.

Naveo je da će građani videti da li se iza te grupe krije politika, „zaštita režima“ ili se krila borba protiv organizovanog kriminala.

Komentar(1)

  1. Bobby
    7. март 2021. 11:13

    Ево и седмог марта а свет и даље није свестан своје уздрманости. Још једна у серији медијских презентација будалаштина и глупости, скоро па свака наредна надмашује претходну, у чему и ова последња не представља изузетак. Једино још увек није познато из ког разлога је потребно толико јавно ограђивање од групе олоша и криминалаца који је управо створен и радио уз дозволу од стране оних који их се сада управо одричу ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.