Tim Koneli ostaje u Denveru. Predsednik košarkaških operacija tima iz Kolorada, prepoznat kao čovek koji stvorio fenomenalni mladi tim oko Nikole Jokića bio je na korak od prelaska u Vašington, ali je ipak odlučio da ostane u Denveru.

Najčuveniji NBA insajder Adrijan Vojnarovski objavio je na Tviteru da Koneli ostaje u Nagetsima. Prema izvorima Vojnarovskog, Koneli je posle sastanka sa vlasnikom Vizardsa Tedom Leonsisom bio impresioniran njegovom vizijom budućnosti kluba, ali vlasnici Denvera su načinili neophodni korak i Koneli će nastaviti izgradnju šampionskog tima Nagetsa.

Koneli je 2013. godine imenovan za potpredsednika košarkaških operacija i generalnog menadžera Denvera, a od 2017. obavlja funkciju predsednika.

Prethodno je dobio dozvolu vlasnika Nagetsa da razgovara sa Vašingtonom. Njegova plata u Nagetsima iznosi oko 2 miliona dolara, a prema NBA insajderima, Vašington je bio spreman da mu ponudi blizu 4 miliona.

Iz Denvera su stizali glasovi da imaju razumevanja za Konelija, a kao glavni razlog za to je što je Koneli rodom iz Baltimora, administrativnu karijeru je počeo u Vizardsima, a uz to su dodavani i porodični razlozi.

Uz to, Koneli je tražio ugovor na pet godina, a Vašington je u ponudi imao četiri godine.

https://twitter.com/SIChrisMannix/status/1129490106447028234

Nagetsi su saopštavali da veruju u generalnog menadžera Arturasa Karinšovasa, da može da vodi tim.

Delovalo je da je stvar gotova. Ali, jedan poziv vlasnika zadržao je Konelija na istom putu sa Jokićem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.