Novogodišnji „Beko“ paketići: Deca poklanjaju deci

  0
  Foto: Promo

  Deca zaposlenih kompanije „Beko Balkans“ povodom predstojećih praznika, pripremila su novogodišnje iznenađenje za svoje vršnjake iz dve beogradske ustanove za decu bez roditeljskog staranja.

  Mališani su najpre osmislili kreativne novogodišnje čestitke, a onda ih svojim vršnjacima i poslali zajedno sa paketićima punim omiljenih „Štark“ slatkiša, školskog pribora i igračaka, kako bi svojim im ulepšali period praznika.

  Ovom donacijom, zaposleni u kompaniji „Beko Balkans“, želeli su da su ostvare bar deo dečijih snova, a sve se dešavalo u veseloj atmosferi u beogradskom restoranu „Belgrade Kitchen Party“.

  Deca su uživala dok su pripremala vesele čestitke i paketiće, uz novogodišnje pesmice, slane i slatke đakonije pripremljene na „Beko“ kuhinjskim ugradnim uređajima. Pakovanje paketića deci je bilo prava radost!

  Kompanija „Beko Balkans“ želela je da, kao i svakog decembra, donaciju pred kraj godine posveti baš najmlađima kojima je pomoć potrebna, u nadi da će i oni uživati u poklonima isto koliko su i deca zaposlenih u kompaniji uživala u pripremi paketića. Kompanija „Beko Balkans“ svoj deci želi srećnu 2022. godinu!