Novogodišnja čestitka Ane Brnabić: “Male želje su najvažnije, sledeća godina biće izazovna…”

0
Foto: Nedeljnik

(Beta) – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je novogodišnje praznike svim građanima Srbije i poželela im dobro zdravlje, uz ocenu da će naredna godina “biti izazovna” u pogledu očuvanja zdravlja, oporavka ekonomije i celog društva.

Brnabić je ocenila da je 2020. bila „izazovna i teška godina, koja je u velikoj meri promenila svakodnevni život svih ljudi u svetu“ i „podsetila nas je da su male želje najvažnije, da je zdravlje na prvom mestu, da su porodica i prijatelji najveća radost“.

„Ovo je bila godina koja je pokazala da su empatija, solidarnost i poverenje najvažniji, a ono što je sada možda najvažnije i što nam daje veru i optimizam, jeste da smo započeli vakcinaciju protiv koronavirusa, što je veliki i važan korak u borbi
sa pandemijom. To je posebno važna i ohrabrujuća vest za naše lekare i sve medicinske radnike koji se bore za život i zdravlje“, ocenila je Brnabić.

Svim građanima Srbije premiejrka je poćelela „pre svega dobro zdravlje, puno sreće i pozitivne energije u Novoj godini“ i da praznike provedu „sa svojim porodicama, u miru i ljubavi“.

„Sigurno je da će i naredna, 2021. godina biti izazovna, pre svega kada je reč o očuvanju zdravlja, oporavku ekonomije i celog društva. Vlada Srbije ostaje posvećena jačanju ekonomije, pozicije naše zemlje u regionu i Evropi i stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve naše građane“, poručila je u čestitki Ana Brnabić.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!