Novo SBB prodajno mesto u Beogradu na vodi

    0

    Novo, ekskluzivno SBB prodajno mesto otvoreno je danas u tržnom centru Galerija Beograd, u kompleksu Beograd na vodi.

    Svakog dana od 10 do 22 časa, vrata najluksuznije opremljenog SBB prodajnog mesta na drugom spratu najvećeg tržnog centra u regionu, biće otvorena za sve koji žele da se od iskusnih SBB agenata upoznaju sa ponudom. Povodom otvaranja, svim novim i postojećim korisnicima koji do ponedeljka 9. novembra posete novo prodajno mesto, SBB je pripremio atraktivne akcije i posebne pogodnosti. Uz to, pokloni čekaju i prvih 30 novih korisnika koji potpišu ugovor u novom SBB objektu.

    U novootvorenom SBB šopu možete dobiti informacije o aktuelnoj ponudi kompanije, paketima usluga, akcijama i pogodnostima. Isprobajte SBB digitalnu televiziju, EON aplikaciju, EON Smart Box, EON personalizaciju i EON Kids, Video klub ili uslugu vraćanja sadržaja 7 dana unazad. Saznajte sve o superiornim brzinama SBB interneta, GIGA mreži i UNIFI servisu.

    Podsećamo, zaposleni u svim SBB prodajnim mestima, u obavezi su da se ponašaju u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom. SBB kompanija poziva korisnike i sve posetioce tržnog centra, da poštuju obavezne mere zaštite od koronavirusa.