“Novo pripremno ročište Miroslavu Aleksiću zakazano je za 28. i 29. oktobar…”

0
screenshot/youtube*/gape

(Beta) – Nakon što je današnje pripremno ročište vlasniku i profesoru glume Miroslavu Aleksiću odloženo, novo je zakazano za 28. i 29. okotobar, izjavio je advokat Jugoslav Tintor.

Tintor, koji je pravni zastupnik glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, kao i dve devojke koje žele da ostanu anonimne, koji je danas bio u Palati pravde, izjavio je za list “Danas” da je u sudnici rečeno da je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević pozitivan na korona virus i da se nalazi u Kliničko-bolničkom centru “Zvezdara”.

“Njegov drugi branilac je u samoizolaciji, tako da nije bilo moguće održati današnje pripremno ročište”, rekao je Tintor.

Aleksić je došao u Palatu pravde u pratnji supruge Biljane Mišić i još jedne žene, a ispred zgrade ga je sačekao transparent sa natpisom “Verujemo Mileni Radulović”, glumici koja ga je prva u januaru prijavila za silovanje, kao i uzvici da je “silovatelj”.

Miroslav Aleksić se tereti za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe, kvalifikovana u produženom trajanju.

Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo pritvor Aleksiću, koji se u njemu nalazio od januara ove godine i odredio mu kućni pritvor uz nanogicu.