Vrhunska glumačka ekipa u nastavku kultne serije „Koreni

Dugoočekivana istorijska drama „Vreme zla“, snimljena prema istoimenoj trilogiji romana Dobrice Ćosića od sada je dostupna u okviru istoimenog bindž kataloga, saopštila je SBB kompanija. Svih 15 epizoda serije odjednom, maratonski bez prekidanja i reklama, dostupno je svima u Srbiji.

Priča o porodici Katić iz Beograda između dva svetska rata ekranizovana je u produkciji United Media. Ostavljena žena zaljubljuje se u ratnog druga svog bivšeg supruga, a osim nove idelogije kojoj se građanstvo Jugoslavije ne uspeva odupreti, rat donosi i stradanje, usamljenost i beznađe.

Bogdan Dragović, koga tumači Goran Bogdan, vraća se iz emigracije i pokušava da ponovo uspostavi veze sa Komunističkom partijom iz koje je izbačen. Pored Gorana Bogdana, likove Ćosićevog romana oživela je fenomenalna glumačka ekipa – Žarko Laušević, Nada Šargin, Nebojša Dugalić, Boris Isaković, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Isidora Simijonović i mnogi drugi.

“Vreme zla” je svojevrsni nastavak kultne serije “Koreni” koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa – Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže.  Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Korisnici SBB usluga ovu istorijsku dramu mogu da gledaju i na kanalu Nova S od ponedeljka do četvrtka u 21.30 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.