Novi Samsung Galaxy A53 5G pametni telefon stigao u Srbiju

  0

  Kompanija Samsung Electronics nedavno je predstavila svoj novi model Samsung Galaxy A53 5G, koji je od danas dostupan u Srbiji. Reč je o modelu iz veoma popularne i svima pristupačne A serije pametnih telefona koji osigurava novi nivo korisničkog iskustva za uživanje u omiljenim aktivnostima, sadržajima i aplikacijama. Galaxy A53 5G ističe se po unapređenim karakteristikama kamere, novom snažnom procesoru, izuzetno čvrstom ekranu, kao i još boljim mogućnostima povezivanja sa Galaxy ekosistemom. Preporučena maloprodajna cena u Srbiji za novi Galaxy A53 5G je od 52.999 RSD.

  Sjajna kamera, uvek oštra i mirna

  Uz veoma moćni sistem sa četiri kamere, Galaxy A53 5G donosi napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja OIS kamerom od 64 MP i prednjom kamerom od 32 MP. Dodatna vrednost je i VDIS tehnologija koja omogućava stabilizaciju prilikom snimanja za kristalno čiste videozapise. Kamere koriste i AI tehnologiju koja u kombinaciji s unapređenim Night Mode načinom rada, osigurava da fotografije, iako nastale pri slabijem dotoku svetla, izgledaju besprekorno. Nadalje, tu su i poboljšani Portrait Mode način rada za odlične selfije i Fun Mode koji korisnicima pruža veliki izbor zabavnih filtera, a simpatična funkcija je i Object eraser za uklanjanje nepoželjnih objekta u pozadini.

  Atraktivan održivi dizajn

  Galaxy A53 5G pametni telefon ima veoma funkcionalan i moderan izgled, jer ga krasi Ambient Edge dizajn koji neprimetno spaja kamere sa samim uređajem, dok tanki okvir stvara još prefinjeniji vizuelni utisak. U sklopu Samsung Galaxy for the Planet inicijative – čiji cilj je očuvanje planete –  pakovanje Galaxy A53 5G uređaja izrađeno je od papira dobijenog iz održivog izvora, a reciklirani materijali takođe su korišćeni za bočne tastere kao i slotove SIM kartica. Sa svojim atraktivnim dizajnom, Galaxy A53 5G uklopiće se s drugim Galaxy uređajima za najbolje korisničko iskustvo. Na primer, Galaxy A53 5G se može povezati s Galaxy Buds slušalicama koje će, zahvaljujući 360 Audio[1] tehnologiji, omogućiti zaista impresivan 3D zvuk.

  Izuzetno čvrst ekran i velika sigurnost

  Za neverovatne performanse Galaxy A53 5G pametnog telefona zaslužan je potpuno novi 5nm procesor. Spolja je opremljen izuzetno čvrstim Gorilla® Glass 5 zaštitnim staklom i donosi proširiv 6,5-inčni Super AMOLED ekran uz brzinu osvežavanja od 120 Hz koja će osigurati glatko iskustvo korišćenja i impresivan prikaz sadržaja. Kako bi korisnici bezbrižno uživali u pregledanju željenog sadržaja, pametni telefon sadrži IP67[2] standard otpornosti na vodu i prašinu, dok uz super brzo punjenje od 25W[3] sve aktivnosti mogu trajati duže. Galaxy A53 5G korisnicima pruža i visok nivo sigurnosti pomoću svoje Samsung Knox platforme, a za zaštitu privatnih fotografija i dokumenata tu je Secure Folder – šifrovani digitalni sef. Takođe, uređaj ima uključenu i Samsung Wallet[4] funkciju koja stvara praktično i zaštićeno mesto za spremanje svih ličnih dokumenata, pasoša, kreditnih kartica i drugo.

  Samsung Galaxy A53 5G od sada je dostupan u Srbiji u bojama: fenomenalna crna, fenomenalna bela, fenomenalna plava i fenomenalna boja breskve, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.999 RSD RSD. Kupovinom Galaxy A53 5G pametnog telefona na poklon dobijate i Galaxy Buds Live bežične slušalice u crnoj boji. Promocija traje u periodu od 1. 4. do 30. 4. ili do isteka zaliha i važi za sve koji se prijave na aplikaciji Members od 1. 4. – 15. 5. Više informacija možete naći na https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-a53-5g-promotion/.  


  [1] Dostupnost 360 Audio tehnologija zahteva ažuriranje softvera putem aplikacije Galaxy Wearable počevši od 30. marta 2022 godine.

  [2] IP67 temelji se na ispitnim uslovima za uranjanje u do 1 metra slatke vode do 30 minuta. Ne preporučuje se korišćenje na plažama, bazenima ili u blizini vode sa sapunom. Sigurno samo protiv niskog pritiska vode. Isperite/osušite uređaj nakon dodira s vodom.

  [3] Punjač se prodaje zasebno; koristite samo punjače i kablove koje je odobrio Samsung. Kako biste izbegli oštećenje vašeg uređaja, nemojte koristiti nekompatibilne, istrošene ili oštećene baterije, punjače ili kablove. Podržava super brzo punjenje do 25 W. Za više informacija o svom uređaju posetite www.samsung.com.

  [4] Samsung Wallet će biti podržan na Galaxy A53 5G pametnom telefonu. Dostupnost i vreme mogu varirati u zavisnosti od tržišta.