Novi Plazma Kocka ukus za potpuni užitak

    0

    Iz kompanije Bambi nam stiže novi član Plazma Kocka porodice. Tu je konačno i ona – Plazma Kocka sa belom čokoladom i kokosom. U pitanju je jedinstvena kombinacija Plazma krema, nežnog kokos fila i tankog, hrskavog vafla, prelivenih finom belom čokoladom i komadićima Plazme. Ova kombinacija će vas očarati i sa svakim zalogajem poželećete još. Ako ste od onih koji ne mogu bez slatkiša i koji uvek i u svakoj situaciji vole kvalitetno i ukusno, Plazma Kocka sa belom čokoladom i kokosom je za vas!

    Ukoliko ste ljubitelj kokosa, ovo je idealna prilika da se počastite i dodatno sebi ulepšate dan. Naravno, u dvoje je uvek lepše, tako da Plazma Kocku sa belom čokoladom i kokosom možete da delite i sa vama dragim osobama. U svakom slučaju, Plazma je uvek razlog za osmeh i nepogrešiv izbor kada birate poklon.

    Od kako je lansirana krajem 2018. godine, Plazma Kocka je za vrlo kratko vreme postala omiljeni i nezamenljiv slatkiš svakog pravog sladokusca. Verujemo da ćete uživati u novom ukusu, koji je bogat belom čokoladom, a sadrži očaravajuću kombinaciju Plazme i kokosa. Kompanija Bambi će i u narednom periodu nastaviti da  usrećuje sve prave ljubitelje slatkiša sa novim iznenađenjima iz Plazma Kocka porodice.

    Plazma Kocka. Za potpuni užitak!