Najveći lifestyle festival patika – Sneakerville i ove godine okupio je veliki broj ljubitelja patika i street kulture. Svi posetioci imali su prilike da zajedno sa svojim timom prođu kroz jedinstveni Sneakerville Playhouse lavirint powered by Buzz i Tike, upoznaju poznate ambasadore najpopularnijih sportskih brendova i osvoje vredne nagrade.

Foto: Rastko Šurdić

Ko god kaže da za vikend nije bilo aktivnosti za pamćenje, taj definitivno nije posetio Muzej grada Beograda u Resavskoj ulici, gde se tokom petka, subote i nedelje održao najveći multimedijalni događaj ove jeseni – Sneakerville Playhouse! Jedini svoje vrste, Sneakerville Playhouse ugostio je neka od najpopularnijih imena iz sveta mode, muzike i kulture, te okupio poznate sportke brendove kako bi svim ljubiteljima zabave pružio nezaboravan događaj. Timovi od petoro ljudi redom su ulazili u Sneakerville lavirint i uz pomoć timskog rada rešavali različite zadatke.

Edita, foto: Rastko Šudrić

U svemu tome učesnike su podržali i poznati pevači, sportisti i umetnici Zoi, Edita, Stevan Piale, Nemanja Blažić Tricky, Mikri, Fox, Surreal, ali i poznati TikTokeri i influenseri Dunja Jovanić, Vladimir Gašić, Mario Vrećo, Waj Wai i Branko Jovanović, koji su takmičarima pomagali da prođu zadatke koje su im pripremili brendovi Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Buzz, Tike i Dunk Shop. Događaj je privukao veliku pažnju, a društvene mreže preplavljene su fotografijama do sada neviđenog enterijera Sneakerville Playhouse lavirinta. Zabavni koncepti svetskog ranga ostaće u fokusu organizatora Sneakerville festivala, koji nam zasigurno za sledeću godinu pripremaju još jedan neviđeni spektakl.

Dunja Jovanić, foto: Rastko Šudrić

Pored zabavnog sadržaja, tokom celog vikenda ispred muzeja nalazile su se i Sneakerville kutije za reciklažu, a svaki učesnik mogao je da donese stari komad garderobe i ubaci ga u kutiju predviđenu za to. Nakon festivala nastavljena je akcija prikupljanja stare odeće koja će trajati do kraja novembra u Tike i Buzz Shop-ovima, a po završetku akcije odeća će biti reciklirana i poklonjena domovima za nezbrinutu decu.

*Tokom trajanja festivala sve propisane epidemiološke mere bile su ispoštovane, nošenje maski bilo je obavezno, a na samom ulasku u Sneakerville Playhouse vršila se dezinfekcija ruku i obuće.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.