Novi Dorćol: Autentičan interaktivan prikaz vašeg budućeg doma

  0
  Foto: Promo

  Kada birate dom za svoju porodicu ili za sebe, potrebno je da uzmete o obzir puno faktora, počevši od toga u kom kraju planirate da živite, koje će strukture biti vaš novi stan, kakvu poziciju zauzima, da li će kvadratura biti adekvatna vašim potrebama. Verovatno već sad zamišljate kako će vaš dom izgledati u letnjem i zimskom periodu ili koliko će svetlosti u toku dana biti u dnevnom boravku ili spavaćim sobama. Razmišljate da li ćete moći da popijete popodnevnu kafu sa prijateljima na svojoj novoj, prostranoj terasi i da ujedno uživate u lepom pogledu na zelenilo u blizini vaše nove zgrade. Isto tako razmišljate da vam je sve nadohvat ruke, da li se u blizini nalazi parkić i igralište za decu i da li ćete imati gde da prošetate svog kućnog ljubimca.

  Kupujući stan u izgradnji od pouzdanih investitora, sve ove nedoumice možete otkloniti još na samom početku. Kompanija Deka inženjering, koja gradi jedan od najlepših stambeno-poslovnih kompleksa Novi Dorćol, ide korak dalje kontinuirano potvrđujući lidersku poziciju na tržištu nekretnina. Ova domaća kompanija ponudila je svojim kupcima jedinstveno, inovativno tehnološko rešenje koje olakšava kupovinu stana u fazi izgradnje, pomažući im u kupovini i planiranju stana „po meri”. O čemu je zapravo reč?

  Najsavremenija 3D virtuelna tura Orbital 360° kreirana je sa ciljem da obilazak stambeno-poslovnog kompleksa Novi Dorćol postane dostupan svakom. Tvorac ovog softvera je Arty studio, a zapravo je Deka inženjering prva na Balkanu koja je počela da ga koristi i postavi kako bi svojim kupcima olakšala kretanje kroz prostorije i okolinu iako nisu možda još napravljeni. Uz samo nekoliko klikova, možete se upoznati sa virtuelnim stanovima zahvaljujući ovoj modernoj inovaciji. Autentičnost Novog Dorćola postaje jasno vidljiva interaktivnim prikazom koji vas vodi do najsitnijih detalja.

  Orbital 360° je tehnološko rešenje koje je prilagođeno svakom pametnom uređaju. Ulaskom u virtuelnu turu bićete u mogućnosti da sagledate spoljašnjost kompleksa Novi Dorćol, uključujući po potrebi dodatne opcije poput osvetljenja i osenčenosti zgrada, količine i rasporeda zelenila, mogućnosti parkiranja automobila van podzemnih garaža, ali i samog izgleda okoline sa pogledom na reku i Linijski park, uređeni javni prostor koji se prostire na potezu nekadašnje železničke pruge od Beton hale do Pančevačkog mosta. Nakon pregleda eksterijera, možete odabrati željenu spratnost i proveriti dostupnost stanova, njihov raspored i strukturu. Više ne morate da zamišljate, jer je izgled vašeg budućeg doma na samo jedan klik od Vas!