Novi digitalni servisi i usluge Komercijalne banke: Još jednostavnija plaćanja mobilnim telefonom i dodatna sredstva na „klik”

  0
  Foto: Promo

  Komercijalna banka, članica NLB Grupe, razvila je i svojim klijentima omogućila potpuno besplatno korišćenje novih digitalnih usluga i servisa – Online keš kredita, za sve one koji žele da bez papira i posete ekspozituri dođu do dodatnih sredstava na računu i KombankPay, aplikacije koja platne kartice seli u mobilne telefone i osigurava još brža, jednostavnija i sigurnija beskontaktna plaćanja.

  Kombank Pay usluga dostupna je svim postojećim klijentima sa aktivnim WEB eBanking nalogom i Visa ili Mastercard beskontaktnim karticama. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti sa Gugl prodavnice, a kompatibilna je sa Android operativnim sistemom i NFC tehnologijom. Nakon jednostavne registracije korisničkim imenom i lozinkom sa WEB eBanking naloga, kao i unošenja verifikacionog koda koji stiže na mobilni telefon, ova aplikacija digitalizuje kartice i omogućava plaćanja prislanjanjem mobilnog telefona na terminale sa opcijom beskontaktnih plaćanja.

  Novi Online keš krediti namenjeni su klijentima Komercijalne banke, korisnicima WEB eBanking naloga, koji primaju zaradu putem tekućeg računa u Banci. Realizuju se bez administrativnih zabrana, potpisivanja menica i troškova obrade zahteva kredita. Odobravaju se u iznosu do 600.000 dinara, sa maksimalnim rokom otplate do 71 mesec i fiksnom kamatnom stopom tokom čitavog perioda otplate.

  Proces prijave, odobravanja i isplate kredita je veoma jednostavan, i moguće ga je obaviti kroz tri jednostavna koraka putem eBanking naloga – podnošenje zahteva, prilaganje dokumentacije i realizacija.

  Dakle, ako želite da brzo i lako dođete i upravljate dodatnim sredstvima za putovanje, opremanje doma ili kupovinu školskog pribora, sada znate i kako! Posetite sajt Komercijalne banke www.kombank.com i iskoristite ovu sjajnu i pravu priliku još danas!