Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se u kapeli u Las Vegasu u subotu uveče. Dženifer je svojim fanovima u kratkoj objavi o sklopljenom braku napisala: „Uspeli smo“.

„Ljubav je lepa. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljenja“, napisala je ona u poruci koju je potpisala kao Dženifer Lin Aflek.

Lopez je takođe napisala, kako prenosi Gardijan, da su ona i Ben u subotu odleteli u Las Vegas, stajali u redu za venčanje sa još četiri para i da su se venčali nešto posle ponoći u „Maloj Beloj kapeli“, do koje može da da se procđ jedino kroz „tunel ljubavi“.

Za muziku i svadbeni marš bio je zadužen jedan blutut zvučnik i mobilni telefon.

„Bili su u pravu kada su rekli, ‘sve što ti treba je ljubav’. Tako smo zahvalni što je imamo u izobilju, kao i novu divnu porodicu od petoro divne dece. Vredi čekati“, napisala je ona.

Dženifer (52) i Ben (49) su se zabavljali početkom dvehiljaditih, pre nego što su prošle godine ponovo započeli romansu. Nakon prvog raskida, Aflek se 2005. oženio sa Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece. Razveli su se 2018.

Lopezova se udavala tri puta. Kratko je bila udata za Ojanija Nou i Krisa Džada. Ona i pevač Mark Entoni bili su u braku deceniju nakon venčanja 2004. godine i imaju blizance.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.