Kompanije OMV Srbija i program za nagrađivanje lojalnosti Super Kartica, nastavile su uspešnu saradnju uključivanjem OMV-a u ovaj program. Kupci na OMV benzinskim sada imaju mogućnost da sakupljaju bodove i uživaju u prednostima koje sa sobom nosi Super Kartica. Kada prikupe dovoljan broj bodova, potrošači mogu te bodove da iskoriste za umanjenje računa tokom budućeg plaćanja na OMV stanicama, ali i kod drugih partnera učesnika u programu Super kartice.

„Zadovoljstvo mi je da pozovem potrošače sa naših benzinskih stanica da ne zaborave da pokažu svoju Super Karticu, jer će im ona od sada omogućavati svakodnevne uštede, kao i dodatne pogodnosti i popuste. Dovoljno je da prilikom plaćanja na kasi pokažu svoju Super Karticu i naglase koliko bodova žele da iskoristite za umanjenje računa“, rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Nikola Bozalo.

Na OMV stanicama bodovi se prikupljaju po sledećem sistemu; za litar OMV MaxxMotion Super 100plus dobija se pet bodova, dok se za litar ostalih OMV MaxxMotion goriva (Diesel ili Super 95) dobija tri boda. Dva boda se dobija za litar standardnog benzina ili dizela, kao i TNG, a za litar AdBlue aditiva i 100 RSD potrošenih u prodavnici, restoranu i perionici jedan bod. U promotivnom periodu do 31.01.2020. za prvu kupovinu dobijaju se dupli bodovi.

Kada kupci sa OMV benzinskih stanica dostignu prag za nagrađivanje u jednom obračunskom periodu (od tri meseca), sakupljene bodove mogu da iskoriste u narednom obračunskom periodu direktno sa svoje Super Kartice ili korišćenjem digitalne Super Kartice, koja se nalazi u mobilnoj aplikaciji.

Uz ostvaren dovoljan broj bodova za nagrađivanje kod više partnera, bodovi se sabiraju, a vlasnik Super Kartice može da bira kod kojeg od partnera želi da ih iskoristi. Za iznos računa plaćen bodovima ostvaruje se pravo i na nove bodove u Idea, Roda, Mercator i Intersport prodavnicama, DDOR prodajnim mestima i na OMV benzinskim stanicama. Prilikom korišćenja bodova za kupovinu na OMV stanicama minimum od 1 RSD mora biti plaćen drugim sredstvom plaćanja.

Do Super Kartice se dolazi brzo i jednostavno. Dovoljno je preuzeti Super Kartica mobilnu aplikaciju sa Play Store-a ili App Store-a, popuniti pristupnicu i digitalna kartica je potrošačima odmah na raspolaganju. U program se takođe može registrovati i putem Super Kartica sajta ili popunjavanjem papirne pristupnice na prodajnim mestima kod nekog od partnera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.