Leto je već stiglo i potrebe za osveženjem su sve veće, a McCafe, kojih ima u okviru 14 naših restorana, nudi velik broj hladnih i toplih napitaka, kao i osvežavajućih poslastica. Početak leta je vreme kada se McCafe ponuda dopunjuje novim kolačima.

Ovu sezonu će obeležiti čokoladni i voćni ukusi. Zadovoljstvo predaha i ispijanja kafe ili drugog napitka po vašem izboru, najbolje je upotpuniti neodoljivim kolačima iz nove ponude: Dunavski talas – biskvit-kolač sa višnjama preliven čokoladom, Malina šnit – čokoladni biskvit-kolač sa jogurtom, kremom od brusnica i malinama, Švedska torta – kolač od badema i kikirikija sa karamelom i nugat glazurom ili Čoko kokos – biskvit-kolač od kokosa i čokolade preliven glazurom sa mrvicama kokosa.

Kafa koja je u ponudi McDonald´s restorana je 100% sveža arabika, najvišeg kvaliteta, dopremljena isključivo od dobavljača koji posluju u skladu s održivim razvojem i poseduju Rainforest Alliance sertifikat. Svoje omiljene kafe gosti McCafea mogu dodatno obogatiti sa ukusima lešnika, čokolade, vanile i karamela.

Svi sastojci za proizvode u ponudi McCafé-a su pažljivo birani i detaljno kontrolisanog kvaliteta, tako da gostima restorana garantuju uživanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.