Nove atletske zvezde super finala takmičenja „Telenor – Brzinom do zvezda”

    0

    Nakon više od dva meseca i 37 gradova i opština, takmičenje sedmog ciklusa „Brzinom do Zvezda” u organizaciji Telenora i Srpskog Atletskog Saveza, došlo je do samog kraja. Veliko super finale održano je na stadionu Partizana (JNA) u fenomenalnoj atmosferi koja je pratila ovo takmičenje od samog početka, i dobili smo nove pobednike. To su Mateja Radosavljević (OŠ Mladost, Vršac) u kategoriji dečaka i Milica Zanze (OŠ Žarko Zrenjanin, Apatin) u kategoriji devojčica koji su se izborili za prvo mesto među 260 dece iz 26 gradova Srbije.

    „Za ova dva meseca, takmičenje je u potpunosti ispunilo sva očekivanja, a to se, pre svega, odnosi na razvoj i popularizaciju atletike, kao i promovisanje sporta i fizičke aktivnosti među osnovcima. U takmičenju su učestvovala deca iz 170 osnovnih škola širom Srbije, ali ono što je najvažnije – bili su u prilici da se druže i da im se na interesantan način približi atletika, kraljica svih sportova”, rekla je Marija Vujanić, direktorka komunikacija i održivog razvoja u Telenoru.

    U cilju dodatne motivacije kompanija Telenor je obezbedila vredne nagrade za pobednike. Polufinalisti, njih 32. dobilo je učešće u Telenor atletskom kampu „Brzinom do zvezda“ u Katićima, dok je 16 super finalista dobilo vredan Telenor paket. Pobednici VII ciklusa uz ponosne pehare koje su poneli svojim kućama dobili su i vredne nagrade – mobilni telefon, letovanje u Grčkoj za svoju porodicu, ali tu su i nagrade za školu iz koje dolaze, učiteljicu i njihove drugare iz klupe.

    Sve dodatne informacije o takmičenjima i pobednicima mogu se naći na portalu https://www.brzinomdozvezda.rs/.