Novaston ekskluzivni zastupnik za izdavanje u poslovnom objektu “Revolucija”

  0
  Foto: Promo

  Kompanija Novaston Asset Management, kao deo Novaston platforme, ekskluzivni je zastupnik za izdavanje poslovnog prostora u objektu „Revolucija”, bruto površine oko 10.000 kvadratnih metara, na izuzetno atraktivnoj lokaciji – ukrštanju Bulevara kralja Aleksandra i Golsvordijeve ulice. Investitor projekta je „Granit Invest”, kompanija sa bogatom tradicijom u građevinskoj industriji, dok je idejno rešenje izradio renomirani beogradski projektni studio „Zabriskie”.

  Luksuzni poslovni objekat „Revolucija” prati najnovije trendove u građevinarstvu i dizajnu enterijera uz primenu standarda zaštite prirode i COVID-19 preventivnih elemenata, kao što su dotok svežeg vazduha u konferencijskim salama, beskontaktno otvaranje vrata i slično.

  Buduća poslovna zgrada „Revolucija” imaće ukupno 10.000 m2, a sama spratnost „Revolucije” će biti uklopljena u okolinu Vukovog spomenika, tako da niži delovi do četvrtog sprata predstavljaju vezu sa susednim zgradama, dok se deo zgrade na uglu ka Trnskoj ulici uzdiže do visine osmospratnice od 32 metra.

  Za prizemlje je rezervisan maloprodajni i restoranski prostor, dok spratove zauzima kancelarijski prostor klase A. Peti sprat, kao i poslednji, namenjeni su za raznovrsne događaje i konferencije, kao svojevrsni kongresni centri. Imajući u vidu Plan generalne regulacije kojim je predviđeno širenje Trnske ulice, u sklopu budućeg gradskog projekta poslovni objekat će imati poluzatvoreni atrijum u unutrašnjosti i time uticati na formiranje modernog ambijenta u srcu grada. Takođe, s obzirom na to da se nalazi na veoma traženoj centralnogradskoj lokaciji, zgrada ima garažu kapaciteta 88 parking mesta.

  Kao ekskluzivni zastupnik za izdavanje poslovnog prostora u „Revoluciji”, Novaston platforma nastavlja da razvija kompletnu uslugu u oblasti prodaje i upravljanja nepokretnostima, tekućim i investicionim održavanjem, projektima izgradnje i opremanjem modernog poslovnog prostora.