“Novak je jedan od najvećih sportista ikada. Imao je vizu, zar ne? Ne verujem da bi doputovao ovde da je znao da ne može da igra”: Zverev o Đokovićevoj situaciji…

0
(Beta/AP Photo/Mark Baker)

Jedan od Đokovićevih najvećih konkurenata nemački teniser Aleksandar Zverev rekao je da srpski teniser ne bi ni dolazio u Australiju da je znao da ne može da igra i istakao da je bez obzira na sve za njega Novak jedan od najboljih svih vremena.

“Ne znam kako navijači razmišljaju. Što se mene tiče, on je jedan od najvećih sportista ikada. Osvojio je 20 Grend slemova, ima najviše nedelja na prvom mestu, osvojio je najviše Mastersa. On je jedan od najboljih sportista ikada, nema sumnje. Ovo nije dobra situacija za njega. Ali, ne možemo zbog toga da dovodimo u pitanje to da je jedan od najboljih svih vremena”, rekao je Nemac.

Najbolji teniser sveta u subotu od 23.30 sati po našem vremenu (9.30 po lokalnom u nedelju) izlazi pred tročlano veće Federalnog suda u Australiji.

Nakon toga biće konačno poznato da li će braniti titulu na Australijan openu, koji počinje u ponedeljak.

“Imao je vizu, zar ne? Ne verujem da bi doputovao ovde da je znao da ne može da igra. To što je on Novak Đoković tera ljude da misle da je on imao poseban tretman. Ne znam mnogo, ali znam da da je to bio neko drugi ne bi bila ovolika drama. Neću da komentarišem dalje jer nisam političar, došao sam ovde samo da igram. Pričali smo jedan dan i poslao sam mu podršku. Svi smo mislili da će igrati, nadam se da će se izboriti sa ovim”, zaključio je Zverev.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime