Kim Kardašijan dala je intervju za „Vogue“ sa suprugom Kanje Vestom i tom prilikom se osvrnula na svoju dugogodišnju karijeru. 

„Novac je uvek bio cilj, ali sam ja bila opsednuta slavom, i to previše opsednuta. Priznajem da slava može da preraste u zavisnost“, rekla je Kim tom prilikom, prenosi B92.

Tokom intervjua Kanje je pitao svoju ženu, koja ima više od 146 miliona pratilaca na Instagramu, da ukaže na to koliko slavu ona želi. 

„Čak i u najtežim i najcrnjim danima u životu ne kajem se što sam se izložila celom svetu. Ljudi su godinama unazad delili sa mnom to koliko im je to pomoglo da se izbore sa nekim svojim demonima. Volim to što imam glas i što mi je poklonjena prilika da budem u javnosti iako s vremena na vreme poželim da imam malo više privatnosti“, priznala je ona. 

Rijaliti zvezda pričala je i o tome kako se oseća kao uzor drugim ljudima, objašnjavajući kako se nosi sa toliko odgovornosti kada je dobila decu. 

Našla se na udaru medija u poslednjih nekoliko meseci zbog linije koju je nazvala Kimono i time udarila na japansku kulturu, piše Independent. Ona se javno izvinila i preimenovala svoju liniju u „SKIMS“. 

Optužili su je i da je nedavno kopirala naočari brenda „Emilio Pucci“ za svoju liniju. 

„Pokušavam da budem dobra osoba i da moje greške pretvorim u dobro iskustvo, na naučim i rastem i nastavim dalje posle toga“, zaključila je Kim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.