Nova VICHY koncentrovana formula

  0

   Da li ste znali da je za oko 80% starenja kože odgovoran štetan uticaj ekspozoma? Pod dejstvom unutrašnjih i spoljnih faktora iz okoline, kao što su UV zraci, zagađenje vazduha u urbanim sredinama, klimatske promene, hormonski disbalansi, ali i nedostatak sna i fizičke aktivnosti, naša koža gubi hijaluron, usled čega nastaju bore. Brend Vichy razvio je stručnost u nauci o ekspozomu i tu na snagu stupa moćni serum Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler koji kontinuiranom upotrebom nadoknađuje 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa[1], deluje na sve bore i gubitak punoće kože lica i područja oko očiju.

  VICHY FILER U BOČICI – IZBOR SVETSKI POZNATOG TOP-MODELA

  Jedan od najpoznatijih svetskih top-modela i suvlasnica modne agencije Models Inc, prelepa Danijela Dimitrovska, imala je priliku da među prvim damama u Srbiji isproba  novi proizvod  brenda Vichy i otkrila nam je kakvi su njeni utisci.

  „Zbog prirode posla kojim se bavim trudim se da negujem prirodan izgled. Nisam dosad imala prilike da kroz invazivne metode dođem u dodir sa hijaluronskom kiselinom, već radije biram alternativna, neinvazivna rešenja, kao što je Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum, jer – na prirodan način nadoknađuje koži gubitak hijaluronske kiseline. I ono najbolje – zbog svog dvostrukog delovanja i primene za lice, ali i predeo oko očiju – štedi mi vreme i odlično se pokazao kao podloga za šminku.“

  KLINIČKI DOKAZANA PROGRESIVNA EFIKASNOST ZA LICE I OČI PROTIV BORA

   Ojačan sa 1,5% čiste hijaluronske kiseline niske molekularne mase za smanjenje svih bora i visoke molekularne mase za vraćanje punoće koži, vitaminom Cg koji ima antiinflamatorni efekat, efikasnim tripeptidima[2] koji deluju protiv bora, kao i Vichy vulkanskom vodom, predstavlja moćnu sinergiju odabranih sastojaka koju preporučuju dermatolozi. Testiran pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom na preko 4.000 osetljive kože čini sigurnu i čistu formulu u inspirisanom pakovanju sa preciznim aplikatorom napravljenim prema najnovijim farmaceutskim standardima za sigurnu i jednostavnu upotrebu! Ipak, kako da znamo koji serum da izaberemo, upitali smo magistra farmacije Miloša Krstića.

  „Serumi najčešće sadrže aktivne sastojke u visokim koncentracijama, pa se izbegava njihova primena na osetljivo područje oko očiju jer je koža oko očiju veoma tanka i često pogođena dehidratacijom i suvoćom. Ali, postoje serumi koji su oftalmološki testirani i imaju minimalističke formule što znači da su kod tih proizvoda izbegnuti sastojci i formulacije koje mogu imati bilo kakav negativan efekat – takav je Liftactiv H.A. Epidermic Filler koji sadrži čistu hijaluronsku kiselinu koja će popuniti sitne bore i intenzivno hidrirati kožu, aktivan vitamin C koji će dati svežinu i čuvati nas od slobodnih radikala. Svakako bi bilo poželjno posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom pre primene, pogotovo ako sam korisnik zna da često ima neželjene reakcije pri primeni određenih proizvoda”, istakao je mr ph Miloš Krstić.

  VAŠA NOVA ANTI-AGEING LIFTACTIV SUPREME RUTINA

  Kao prvi korak vaše svakodnevne jutarnje i večernje rutine preporučuje se  Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler tako što ćete naneti 2-3 kapi seruma na dlan, a potom vrhovima prstiju razmazati na čisto i suvo lice, osim kao nega, može služiti i kao podloga za šminku. Inovativni anti-ageing serum deluje na sve bore i gubitak punoće kože lica i područja oko očiju. Sa 1,5% čiste hijaluronske kiseline nadoknađuje 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa.

  Za drugi korak vaše anti-ageing rutine Vichy preporučuje Liftactiv Supreme SPF 30 negu za kožu sa zaštitom od širokog spektra UVA/UVB zračenja koja deluje na postojeće bore i pomaže u sprečavanju nastanka novih bora izazvanih UVA zračenjem. Lagane je teksture, veoma hidratantna i svežeg mirisa. Liftactiv Supreme SPF 30 s hijaluronskom kiselinom koja ima progresivan učinak popunjavanja deluje protiv bora i na čvrstoču kože.

  U vidu produžene nege, nakon upotrebe Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler seruma i Liftactiv Supreme SPF 30 kreme sa zaštitnim faktorom, savetuje se upotreba korektivne nege u vidu Liftactiv  Supreme Yeux kreme za područje oko očiju sa efektom liftinga. Namenjena za žene iznad 40 godina, čak i sa osetljivim očima, one koje žele sveobuhvatnu negu područja oko očiju u vidu smanjena vidljivosti bora, podočnjaka i kesica ispod očiju.


  [1] Bazirano na koncentraciji hijaluronske kiseline u formuli, ako se nanosi dva puta dnevno.

  [2] Dipeptid diaminobutiroil benzilamid diacetat