Nova Samsung Galaxy Note serija telefona u Telenoru

  0

  Nakon sinoćnjeg premijernog predstavljanja najnovijih modela telefona Samsung Galaxy Note 10 i Samsung Galaxy Note10+ u „Barclays“ centru u Njujorku, Telenorovi korisnici moći će da ih rezervišu putem sajta www.telenor.rs.

  U Telenoru, tokom perioda koji traje od 8. do 22. avgusta, svi zainteresovani kupci mogu ostvariti popust od 12 000 dinara prilikom rezervacije navedenih telefona.

  Dodatnu uštedu korisnici mogu da ostvare ukoliko svoj stari mobilni uređaj, koji ne mora nužno biti Samsung, daju na otkup ovlašćenom Samsungovom partneru. Otkupna vrednost starog telefona vršiće se prema zatečenom stanju i parametrima definisanim od strane tog partnera.

  O uređajima

  Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10+ dva su najnovija Samsungova modela sa AMOLED zakrivljenim ekranima. U poređenju sa S10 serijom, Note 10 ima prednju kameru na sredini telefona, koja nije dualna i trostruku glavnu kameru. Ekran je veličine 6,3 inča. U Telenoru će biti dostupan u Aura „glow“, crnoj i roze boji.

  Note 10+ poseduje bateriju od impresivnih 4,300 mAh, znatno veći ekran u poređenju sa Note 10 veličine 6,8 inča i četvorostruku zadnju kameru. U Telenoru će biti dostupan u Aura „glow“, crnoj i beloj boji.

  Nezaobilazni dodatak Note serije je „S Pen“. Ova olovka sada ima „Air actions“ dodatak, koji omogućava da se određenim funkcijama uređaja upravlja pokretom.

  Preuzimanje kupljenog telefona u promotivnom periodu biće nakon 23. avgusta 2019. godine.