NOVA S eksluzivno donosi svetski format, drugačiji od svega na šta smo navikli – „Najveći gubitnik“ stiže u Srbiju da promeni vaše živote

  0
  Foto: promo

  Niko ne voli da gubi – ni u igri, ni na poslu, ni u ljubavi i životu uopšte. Ali, ipak postoji jedna situacija u kojoj se i te kako isplati biti najveći gubitnik. Veliki svetski televizijski format „Biggest loser“ ove jeseni stiže prvi put u Srbiju i emitovaće se na Nova S kanalu.

  „Najveći gubitnik“ je show u kojem učestvuje 16 ekstremno gojaznih osoba koje tokom takmičenja odbacuju loše navike, prihvataju zdrave i doživljavaju neverovatnu transformaciju koja će njihove živote promeniti iz korena. I ne samo to, na kraju puta ih očekuje i vredna novčana nagrada.

  Ova emisija je već globalni fenomen, prikazuje se u više od 200 zemalja sveta i do sada ju je gledalo više od 100 miliona ljudi.

  Problem prekomerne telesne težine pogađa sve veći broj ljudi širom sveta. Po prvi put u istoriji u svetu sada ima više gojaznih nego neuhranjenih ljudi. U Srbiji se sa viškom kilograma bori skoro 55 odsto stanovništva a svaki peti građanin je gojazan.

  Ako mislite da je vreme za radikalne promene u vašem životu i želite da poboljšate svoje zdravlje, da naučite kako pravilno da se hranite i vežbate i izgubite prekomerne kilograme, prijavite se za učešće u novom show programu na ovom linku.

  Na putu do titule 8 muškaraca i 8 žena se uz stručan nadzor tima trenera, lekara, nutricionista i psihologa takmiče ko će da izgubi najviše kilograma, dok u isto vreme prolaze kroz niz izazova, zadataka i prepreka.

  Format “Biggest Loser” kreirao je Endemol Shine North America, a distribuira ga Banijai.

  Ne propustite ovaj napeti šou koji je za vas spremila NOVA S, a osim toga, od jeseni ćete na našem kanalu moći da gledate još nekoliko velikih svetskih TV formata: kviz “Želite li da postanete Milioner” koji se na male ekrane vraća nakon decenije pauze kao i  emisiju “Savršena večera” koja je bazirana na  britanskoj licenci „Come Dine With Me. Takođe, očekuje nas i druga sezona jednog od najuspešnijih zabavno – takmičarskih show programa Survivor.