Novu numeru iz serije „Žigosani u reketu“ i prateći spot, pod nazivom „Srce Na Terenu“ danas su predstavili LP Elektro u saradnji sa Mikri Mausom. Scene iz serije praćene su kombinacijom specifičnog retro-futurističkog zvuka sintisajzera sa Mikrijevim prepoznatljivim repom.

„Sa Mikrijem se znamo dosta dugo, još sa legendarnog radija SKC i naših početaka. Još ranije smo razmišljali da bismo voleli nešto sa njim ponovo da radimo i odmah nam je postalo jasno da su „Žigosani u reketu“ pravi momenat za to. Ujedno, svi volimo basket, naravno, Mikri i igra aktivno još uvek. Sa njim je saradnja uvek zabavna, jako je brz i vešt u pisanju tekstova i repovanju i zaista ga je zadovoljstvo slušati. U ovoj pesmi smo izašli iz nekih muzičkih okvira u kojima smo do sada stvarali, a na to su nas inspirisali Dragan Bjelogrlić i Marko Savić, koji stoje iza cele ove nove i zanimljive serije“, govori LP Elektro o saradnji.

LP Elektro dvojac je koji čine pijanisti Sonja Lončar i Andrija Pavlović, koji stoje i iza imena LP Duo. Razlika nastaje u muzici koju stvaraju i izvode u oba slučaja, a kada je o LP Elektro sastavu reč, govori se sofisticiranoj savremenoj elektronskoj muzici, koja nastaje upotrebom novih i starih modela sintisajzera u kombinaciji sa minimalnim plesnim ritmovima.

Serija „Žigosani u reketu“, iza koje stoje Dragan Bjelogrlić i Marko Savić probudila je veliko interesovanje gledalaca već pri emitovanju prve epizode, a govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela. Ova savremena bajka o drugoj šansi okupila je zavidan broj nekih od najvećih imena domaće glumačke scene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.