Nova Opel Astra nikad povoljnija: šampion aerodinamike na specijalnoj akcijskoj ceni vozila sa lagera

  6

  Ekonomična, udobna i bogato opremljena, Nova Astra je u salonima širom Srbije sada  dostupna po specijalnoj akcijskoj ceni vozila sa lagera, sa popustom od čak 400 evra.

  Sa kompletno novom generacijom motora i menjača, Opel Astra je postavila standardne za nisku emisiju CO2, što je svrstava na sam  vrh klase kompaktnih automobila i čini dodatno atraktivnom.

  Osim titule šampiona aerodinamike, nova Astra vozačima nudi široku gamu najmodernijih tehnologija i sistema asistencije koji su bez premca u ovoj klasi vozila: nova LED svetla sa niskom potrošnjom energije, snažnija prednja kamera, digitalna kamera za pogled unazad i dodatno unapređeni multimedijalni infozabavni sistemi su samo par primera onoga što vozači dobijaju u novoj Astri.

  Svi putnici  će uživati i u vrhunskoj povezanosti sa Apple CarPlay i Android Auto kompatibilnim sistemima Multimedia Radio, Multimedia Navi i Multimedia Navi Pro. Na vrhu ponude se nalazi Multimedia Navi Pro koji ima osmoinčni ekran u boji osetljiv na dodir kojim se može upravljati putem glasovnih komandi. Povezani servisi navigacije čine putovanje još komfornijim. Sam ekran navigacije se prikazuje sa redizajniranim simbolima i modernijim izgledom. Isto važi i za instrument tablu, a vozači nove Opel Astre su prvi koji će imati digitalni brzinomer. Tu je i sistem poziva u slučaju opasnosti eCall koji donosi dodatan mir tokom putovanja.

  Specijalna akcijska cena vozila sa lagera će biti aktuelna dok traju zalihe.

  6 KOMENTARA

  1. Gorivo, putevi, rupčine ???
   jednostavno ostavljaju te bez daha!!!
   Godišnje menjam dva puta Ž klasu pneumatika, Vozio sam u EU po gradu 2 litra razlike u gradskoj isto tako na otvorenom, A broj predjenih km po rezervoaru je 300 km razlike !!!
   Imam Renaulta 2.2 litra motor sa 80 litara kapacitet rezervoara!!!
   Nama najbolje KONJ zajašeš i po Bgdu se kaskaš kakav Opel Astra prefinjeno auto
   Koje treba da se održava servisira… Nemamo mi te uslove!!! Lada Niva e to!!!

  2. Ako je u pitanju 1.4 astra j od 140 KS ona srce jer je teska, astra k 1.4 od 125 ili 150 KS nije teska i trosi mnogo manje!

  3. Ekonomična? Astra 1,4 po gradu mi srče 12 litara. Šta je tu ekonomično? Da ne grešim dušu jedino se na otvorenom putu pokazala ok 5,5 litara, ali po gradu je smrt za džep.

  Comments are closed.