U prepunoj knjižari “Akademija”, u zgradi Srpske akademije nauka i umetnosti,  održana je promocija nove knjige “Nadživeti život” jednog od najčitanijih autora u regionu dr Kenana Crnkića.

Posle impresivne karijere u svetu visokog biznisa, dr Crnkić se okrenuo pisanju i ovo je njegovo treće delo. Autor je već dva bestselera “7 tajni uspeha” i “Pazi kojeg vuka hraniš”, koji su prodati u impresivnim tiražima od preko 250.000 primeraka u regionu i prevedeni na više stranih jezika, kao i na Brajevo pismo.

Kenan Crnkić je doktor ekonomskih nauka, i profesor na nekoliko stranih univerziteta. Stručno usavršavanje zaokružio je na Harvardu. Sertifikovani je Džon Maksvel kouč, predavač i transformacijski govornik. 

Knjiga “Nadživeti život” je vrhunac trilogije život-sreća-uspeh, i pisana je istim prepoznatljivim stilom, duhovito, jednostavno i efektno. Ova knjiga donosi rešenja i odgovore na to kako da upitanosti i strahove, razočaranost i probleme sagledamo na najbolji način, nosimo se sa njima budemo centar sopstvenih života, kako da razlikujemo cenu od prave vrednosti, kako da upravljamo promenama i donosimo mudre odluke.

Beogradskoj promociji knjige prisustvovao je veliki broj vernih čitalaca i pratilaca dr Crnkića. Knjižara “Akademija” u centru Beograda bila je mala da primi sve zainteresovane, a potpisivanje knjige, slikanje i razgovor sa piscem su trajali neuobičajeno dugo, više od tri sata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.