Nova kampanja Insta Grand Freeze

  0

  Leto je da samo uživaš

  Leto je najzad počelo, a sa njim i sezona ledenih kafenih napitaka koji osvežavaju, vraćaju energiju i pružaju uživanje za sva čula. Uz Insta Grand Freeze, ledenu kafu broj jedan u Srbiji*, možeš da se prepustiš savršenim letnjim kremastim ukusima i biraš između Insta Grand Freeze Classic i Insta Grand Freeze Coconut, koji će te rashladiti i kada temperatura dostigne maksimum.

  U okviru kampanje “Leto je da samo uživaš”, koja obuhvata različite zanimljive sadržaje koji se nalaze na zvaničnoj web stranici, sve ljubitelje najuzbudljivijeg godišnjeg doba očekuju razna iznenađenja. Oprobaj se u jednostavnoj igri memorije u kojoj je moguće učestvovati neograničen broj puta. Potrebno je samo da se registruješ na sajtu i nakon toga pokreneš video igru i pronađeš identične parove pojmova. Rangiraju se samo najbolje ostvareni rezultati, a najuspešnije učesnike očekuje 26 poklona svake nedelje – polaroid fotoaparat, JBL zvučnik, Kanken ranac, mini štampač, kao i paketi Insta Grand Freeze kafe.

  Na internet stranici su postavljeni i jednostavni video recepti za pripremu poslastica za prave sladokusce, čiji je neizostavni sastojak Insta Grand Freeze, poput kremastih, ledenih napitaka i sladoleda bez kojih topli, letnji dani ne mogu da se zamisle. Tu su i saveti i trikovi kako da kreiraš zanimljive i drugačije fotografije uz igranje perspektivom, optičkim iluzijama i senkama, a koje će oduševiti sve tvoje pratioce na Instagramu i Facebook-u. Jer, “ako nešto nije zabeleženo na fotografijama i na društvenim mrežama, kao da se nije ni desilo” te ovi saveti samo mogu biti od velike pomoći!

  “Leto je da samo uživaš” i zato sa puno entuzijazma uroni u hladno Insta Grand Freeze osveženje i prepusti se nezaboravnim avanturama koje će se prepričavati tokom cele godine.

  *Nielsen retail panel, Instant ice coffee category, Feb 2020 – Jan 2021