Nova investicija u Yuhoru

    0

    Mesna industrija Yuhor proširila je svoj proizvodni pogon u Jagodini, čime je udvostručila kapacitete za proizvodnju fermentisanih kobasica.

    Izgradnjom novog objekta i adaptacijom postojećeg, proizvodni pogon povećan je za 3000 metara kvadratnih.  U novom pogonu instalirana je oprema vodećih nemačkih i engleskih proizvođača (K+G-Wetter, Vemag Anlagenbau, Multivac, Loma Systems), a instalirane su i nove komore za dimljenje i zrenje proizvoda, kao i linije za vakum i slajs pakovanja.

    “Kao jedna od vodećih industrija u ovoj oblasti, prioritet vidimo u kvalitetu koji nudimo potrošačima zato neprekidno ulažemo u unapređenje proizvodnje. Ovo ulaganje, vredno 6 miliona evra, donosi nam ne samo povećanje kapaciteta, već i proširenje asortimana i dodatnu kontrolu celog procesa proizvodnje”, kaže Dragan Miladinović, generalni direktor Yuhora.

    Tradicija Yuhora traje još od 1902. godine, a od 2004. deo je kompanije Delta Holding. Yuhor je razvio i sopstenu maloprodajnu mrežu, pod imenom Yuhor Dućan, koju čine 52 objekta širom Srbije.