Nova Frikom Hrono mešavina sa pečurkama ukusna je, šarena i niskokalorična kombinacija povrća i pečuraka koja objedinjuje vrhunske sastojke – šampinjone, tikvicu, brokoli, crvenu papriku i prokelj. Smrznuta je tehnologijom brzog zamrzavanja čime se čuvaju nutritivne vrednosti, a povrće je očišćeno i iseckano te vrlo jednostavno za pripremu.

Ova mešavina predstavlja prirodan izvor vlakana i vrlo je bogata proteinima stoga je idealan obrok za sve one koje brinu o zdravoj i uravnoteženoj ishrani. Vrlo je praktična i za samo deset minuta možete imati zdrav i ukusan obrok, po preporuci dr Ane Gifing. 

Frikom Hrono mešavina može biti dobra opcija bilo kog dnevnog obroka. Doručak se može napraviti kao omlet od jaja i mešavine i bićete spremni za nove radne pobede. Za hranljiv ručak se uz ovu mešavinu povrća može dodati bilo koje meso, a za  laganu i lako svarljivu večeru ovaj mix se može iskombinovati sa nekom belom ribom.

Frikom Hrono mešavina sa pečurkama je i izvrstan samostalni obrok za sve one koji žele postati i ostati fit. Uz ovu mešavinu obroci mogu biti istovremeno ukusni i prepuni vlakana i proteina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.