Nova filmska uloga za Bobana Marjanovića: “Adam Sendler je tako fina osoba, ima dobro srce”

0
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Proslavljeni srpski košarkaš Boban Marjanović po drugi put se našao na velikom platnu – dobio je ulogu u novom hitu Adama Sendlera.

Reč je o Netfliksovom filmu „Hustle“ u kom Sendler igra NBA skauta Stenlija Šugarmena u potrazi za budućom košarkaškom zvezdom.

Već iz trejlera možemo da vidimo da je, između ostalih, „bacio oko“ na srpskog centra kog igra Bobi Marjanović, u sve dresu vršačkog „Hemofarma“ za koji je nastupao na početku karijere.

Međutim, postoji začkoljica – na NBA draftu mogu da učestvuju samo igrači koji su mlađi od 22 godine.

“Imam 22 godine”, samouvereno izgovara Bobi Marjanović, pokazujući dar za komediju. Ali, sudeći po trejleru, deluje da i nije baš ubedio Šugarmena koji svoju “zlatnu koku” pronalazi u Španiji, u liku uličnog basketaša kog tumači španski reprezentativac Huančo Ernangomez, prenosi N1.

Marjanoviću je “Hustle” inače druga filmska uloga, nakon što se u akcionom filmu “Džon Vik 3” tukao sa Kijanu Rivsom.

“Obe uloge su drugačije, zar ne? U jednoj igram košarku, a u drugoj se bijem! Ali bilo je kul biti ispred kamere. To je postala moja ljubav, znate. Naravno, košarka je na prvom mestu, ali gluma i ovakve stvari su moj život, i obožavam to da radim. Znate, ja sam srećan čovek”, rekao je Marjanović za američki filmski magazin “Variety”.

Srpski košarkaški as nije krio zadovoljstvo zbog rada sa Adamom Sendlerom.

“Za moju scenu mi je Adam poslao poruku i pomislio sam: “Vau!” On je zaista fina osoba, ima dobro srce. Brine se o svojim prijateljima i ljudima. Tako je fina osoba. Poznavao sam ga od ranije, ali sad sam radio sa njim na filmu, i shvatio šta ga čini tim što jeste. On je sjajan, sjajan, sjajan, i ne mogu da nađem reči na engleskom koje bi to bolje opisale”, kazao je Marjanović.

Iako kritika često ume da bude nemilosrdna prema Sendlerovim komedijama, čak i kada dožive komercijalni uspeh, “Hustle” se zasad sjajno drži i ima odličan skor od čak 90 odsto pozitivnih recenzija na sajtu Rotten Tomatoes.