Ovog vikenda javnost je uzbunila vest o nestanku sina proslavljenog golama Crvene zvezde Zvonka Milojevića.

Mladen Milojević pronađen je posle više od 30 sati potrage i vratio se svojoj kući.

Sve se dobro završilo. Po medijima su mogle da se pročitaju različite spekulacije o tome šta se dogodilo, tek za policiju, posle njegovog pronalaska, nije bilo više posla.

Zvonko Milojević, „Zvezdino dete sa druge planete“ koji je kao mladić zaigrao u finalu Intertoto kupa kada se crveno-belima popeo na krov sveta, poručio je da tih 30 sati koliko nije znao šta se dogodilo sa njegovim sinom, „ne bi poželeo ni najcrnjem neprijatelju“.

„To je bila noćna mora, neopisiva agonija, gotovo besvesno stanje, kao punih 30 dana. Ali, trebalo je da ostanem pribran i da povučem prave poteze. Hvala Bogu da je i moj kum Dejan Stanković čuo za problem, javio mi se, a ja sam ga zamolio da pokušaju da mi nađu sina“, rekao je Zvonko Milojević za Novosti.

Mladen je u petak krenuo kod svoje bake u Sopot, ali mu se automobil pokvario, pa se sa auto-puta isključio na naplatnoj rampi kod Umčara.

I to je poslednja informacija koju su imali u trenutku kada je prijavljen nestanak. Policija pronašla njegov automobil i lične stvari. Mobilni telefon bio je nedostupan.

Zvonko Milojević kaže da je Mladen, kada mu se automobil pokvario, otišao u šumu, jer se bojao šta će on da mu kaže.

„Ispričao mi je moj Mladen da je hteo da pobegne od svih problema i da bude sam. U šumi je ostao cele noći, uhvatila ga je i kiša dok je spavao pod drvetom. Kada se sutradan probudio, auto-putem je krenuo pešice do Jagodine. Pošto se umorio i kako je ponovo počela da pada kiša, neko vreme je proveo ispod jednog nadvožnjaka.

Tu su ga pronašli pripadnici Kriminalističke policije. Pronašli su ga živog i zdravog“, rekao je Milojević senior.

Kada ga je video, samo je izustio: „Sine, moj, neka si ti meni živ i zdrav!“

„Mladen me je zagrlio, stegao me je i mislim da me nikada nije stegao tako jako. Hvala Bogu, Mladen je super. Došao je kući. Doduše, nije baš super, ali je u mnogo boljem psihičkom i fizičkom stanju nego što sam mislio da jeste“, rekao je Zvonko Milojević.


Komentar(1)

  1. Dragan
    5. juna 2019. 08:48

    Napustio auto, isključio telefon i proveo 30 sati u šumi i na kiši jer se bojao šta će tata da mu kaže zato što se auto pokvario??? Nek su nam obojica živi i zdravi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.