“Nisam teško bolestan”: Bora Đorđević demantovao glasine i nazvao ih “pokušajem sabotaže”

1
Foto Igor Pavićević

Bora Đorđević oglasio se povodom navoda lista “Svet” da boluje od raka prostate i da uskoro kreće na lečenje, što su preneli mnogi mediji širom zemlje i regiona, pre svega putem interneta.

“Bora je tek nedavno saznao da je bolestan. Jedino rešenje je operacija”, naveo je, između ostalog, neimenovani izvor ovog časopisa, prenose Novosti.

Frontmen “Riblje čorbe” se, u kratkom saopštenju, osvrnuo i na druge navode u pomenutom članku.

“‘Riblja čorba’ nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki deo. Vest o otkazivanju koncerata je zlonamerna, s tendencijom da nam obezvredi izuzetan album ‘Da tebe nije’, i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore”, naveo je Đorđević.

“Takođe je zlonamerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani.”

Na kraju, Đorđević je istakao: “Nisam teško bolestan, što se i videlo na više nego uspešnoj letnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na poslednja dva – 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Verujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi. U ime ‘Riblje čorbe’, Bora Đorđević.”

1 KOMENTAR

Comments are closed.