„U jednom broju medija ovih dana je plasirana netačna i neistinita informacija o tome da je s novim zakupcem prostorija na 4. spratu Narodnog pozorišta ugovor o zakupu potpisala prethodna Uprava, sa mnom na čelu“, naveo je Savić u tekstu demantija koji je upućen medijima.

Kako je naveo, ova dezinformacija plasirana je sa izrazito negativnom konotacijom i zato će, kako kaže, „zaštitu od ovakvih i sličnih neosnovanih i zlonamernih napada potražiti sudskim putem“.

„Od ovog slučaja na dalje, svako ko bude lažima i klevetama nauspešno pokušavao da sroza moj ugled, imaće priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu“, naveo je Savić.

On podseća da je prošlo više od pola godine kako nije na čelu Narodnog pozorišta, ali tvrdi da je tamo još uvek „mnogima glavna tema, tako da će se na ovaj način stati na put svima onima koji uzaludno pokušavaju da zloupotrebe moje vaspitanje, ljubaznost i pristojnost“.

Beogradski mediji su pre dva dana preneli vest o incidentu koji se dogodio u bifeu Narodnog pozorišta kada je glumac Tanasije Uzunović navodno ošamario balerinu D. K, što je on negirao.

Prema navodima medija, Uzunović je govoreći o čitavom slučaju pored ostalog rekao i da je ugovor o zakupu Kluba s balerinom D. K. potpisao bivši upravnik Dejan Savić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.