NIS poklon kartice za sve prilike

    0

    Poklon ja najbolji način da dragoj osobi izmamimo osmeh na licu i ulepšamo dan. Zato su NIS Petrol i GAZPROM benzinske u svoju ponudu uvrstile nove poklon kartice i to u vrednostima od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara koji će rešiti sve naše nedoumice oko izbora pravog poklona za bliske osobe. Ovaj mali znak pažnje idealno je rešenje kada želimo da obradujemo najbliže prvim kilometrima posle položenog vozačkog ispita ili povodom kupovine novog automobila, kada imamo potrebu da se zahvalimo za dugogodišnje prijateljstvo ili poželimo srećan put na odmor.

    Bilo da putujete na more, vozite po gradu ili ste se upitili na izlet u prirodu, NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice, uz priliku za dopunu rezervoara gorivom vrhunskog kvaliteta, predstavljaju idealno mesto za osveženje gde uz šoljicu Drive Cafe kafe neodoljivog ukusa, možemo da uživamo u raznovrsnoj i bogatoj ponudi Drive Cafe restorana. Na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama uvek nas čekaju prijatna iznenađenja, a poslednja u nizu novina je upravo NIS poklon kartica.

    Vrednosne poklon kartice mogu da se iskoriste kako za gorivo, tako i za bogat asortiman svih proizvoda koji se nalaze u ponudi na benzinskim stanicama NIS-a čime se još jednom potvrđuje da su NIS Petrol i GAZPROM benzinke stanice – naš pouzdan i verni partner na svakom pređenom kilometru.