NIS organizovao turnir u fudbalu za decu u okviru Sportskih igara mladih u Sremskoj Mitrovici

  0
  Fotografija: NIS

  Kompanija NIS i ove godine je deo Sportskih igara mladih – najveće regionalne i evropske manifestacije za decu i omladinu koja se u Srbiji održava već osmu godinu za redom, a Sremska Mitrovica je bila nova stanica ovog sportskog karavana.

  U okviru ovog takmičenja, NIS je podržao turnir u fudbalu za decu uzrasta do 12 godina, a za pobednike turnira kompanija je organizovala revijalnu utakmicu sa omladinskom ekipom Fudbalskog kluba „Crvena zvezda”. Takmičenje koje je za mnoge mlade sportiste bilo ispunjenje sna, organizovano je uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mera.

  Prepoznajući važnost koju ovakve manifestacije imaju za stvaranje zdravih generacija i budućih šampiona, NIS već dugi niz godina podržava Sportske igre mladih, deleći zajedničke vrednosti – podršku mladima i zdravom načinu života.

  Sportske igre mladih su najveća manifestacija amaterskog sporta za decu i omladinu na ovim prostorima, priznata od Međunarodnog Olimpijskog komiteta, čiji je osnovni cilj promocija zdravog života i prijateljstva.