Kompanija NIS dobitnik je nagrade TOP SERBIAN BRANDS za najbolji korporativni brend u kategoriji „energetika“. Ovo priznanje, koje se tradicionalno dodeljuje već petu godinu zaredom u organizaciji časopisa TOP SERBIAN BRANDS i portala bestofserbia.rs, od posebne je vrednosti, jer je isključivo rezultat poverenja i glasova građana Republike Srbije.

TOP SERBIAN BRANDS je nagrada koja se tradicionalno dodeljuje od 2015. godine u 50 glavnih kategorija, na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene na relevantnom uzorku od 2.388 punoletnih građana Srbije u 16 najvećih gradova naše zemlje. Priznanje NIS-u kao najboljoj kompaniji i korporativnom brendu u 2018. godini u kategoriji „energetika“ je i svojevrsni podstrek za kompaniju da nastavi predano da radi na unapređenju svojih proizvoda i usluga, kako bi izašla u susret potrebama potrošača i uspešno odgovorila na sve tržišne izazove.

Na manifestaciji dodele nagrada, održanoj večeras u beogradskom hotelu „Zira“, priznanje je u ime kompanije NIS preuzeo Petar Đurić, direktor Sektora za upravljanje brendovima.

Glavni uslovi za učešće na takmičenju su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača i poslovni rezultati, a kompanije učesnike u anketi u kojoj se građani izjašnjavaju bira stručna komisija sastavljena od najeminentnijih novinara iz struke i ekonomskih stručnjaka. Pored NIS-a nagrade su u različitim kategorijama uručene i predstavnicima drugih kompanija i brendova koje su građani prepoznali kao najbolje u 2018. godini.

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.