(Beta) – Članica Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Nina Stojaković, koja je jedna od najmladjih u timu Vladete Jankovića za izbore u nedelju, ocenila je da će odziv mladih biti neuporedivo veći nego što je bio na prethodnim izborima. 

„Verujem u mlade, posebno nakon jučerašnje izjave voditeljke Hepi televizije kako studenti rade bilo šta za 1.000 dinara. Njih očigledno istorija izbora nije naučila da se ne treba zezati sa studentima, jer to ume skupo da košta. Nadam se da će moje kolege studenti u nedelju biti na biralištima“, rekla je ona za TV N1. 

Dodala je da prema istraživanjima javnog mnjenja, za drugi krug predsedničkih izbora „fali jako malo“. 

„Mogu slobodno da kažem da se sudbina naše zemlje nalazi u rukama dva odsto apstinenata. Apelujem na sve neodlučne i one koje politika ne zanima, da u nedelju ipak izadju na birališta. Oni su ti koji će na kraju odlučiti kakvi će biti rezultati na izborima. I sada nema izgovora da ‘jedan glas ne znači ništa’. Možda će baš jedan glas presuditi“, poručuje Stojaković. 

Ona je u emisiji pokazala kako izgleda glasački listić i poručila gradjanima koji su, kako navela, ucenjeni, da može da se zaokruži broj 6 pored Aleksandra Vučića, da slikaju to pored lične karte kao dokaz, a da onda precrtaju to, i posle zaokruže broj 4, ispred predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša ili bilo koga drugog za koga žele da glasaju. 

„Vi ćete kada glasate da budete iza paravana, sami, i niko ne može da zna kako ste glasali. Nemojte da se plašite, glasajte slobodno, da više nikada ne biste bili u situaciji da budete ucenjeni“, poručila je Stojaković. 

Komentar(1)

  1. Bobby
    30. март 2022. 15:28

    "Njih očigledno istorija izbora nije naučila da se ne treba zezati sa studentima, jer to ume skupo da košta." Историја избора показује да ни студенти, као ни пензионери, нису имали проблема са актуелном влашћу да их бирају небројено пута. Ако је и коштало до сада, ето, власт је бар део уплатила.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.