Američka rep zvezda Niki Minaž iznenadila je svoje obožavaoce objavom da se povlači iz sveta muzike kako bi „imala svoju porodicu“.

„Odlučila sam da se povučem i imam svoju porodicu. Znam da ste sada srećni. Mojim obožavateljima – nastavite da me podržavate sve do moje smrti“, napisala je Minaž.  

Minaž je u junu objavila da planira da se uda za svog dečka Keneta „Zoo“ Petija, kontroverznog muzičkog izvršnog direktora s kriminalnom prošlošću, a u avgustu je promenila svoje ime na Tviteru u „Mrs. Petty“, ali nije rekla da li je u međuvremenu došlo do venčanja.  

Minaž je još u februaru nagovestila da je završila peti album, zasad još bez naslova, ali bez objave datuma njegova izlaska.  

Izvođačica hitova „Starships“, „Super Bass“, „Bang Bang“ i „Anaconda“ probila se na američku i svetsku muzičku scenu pre 10 godina svojim prvim albumom „Pink Friday“, a poznata je po otvorenim i iskričavim komentarima, svađama s drugim pevačima, šarenim perikama i alter egoima.  

Jedna od svega nekolicine uspešnih ženskih repera, u karijeri je prodala 20 miliona singlova kao solo izvođačica, 60 miliona singlova u saradnji s drugim pevačima i više od pet miliona albuma, što je čini jednom od „najprodavanijih“ muzičarki na svetu.  

Minaž je osvojila šest American Music Awards nagrada, po četiri MTV i Billboard Music Awards nagrade, te 10 nominacija za Grammy, postala kontroverzni sudija u šou „American Idol“, te je 2016. uvrštena na listu 100 najuticajnijih ljudi na svetu magazina „Time“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.