Nik Kejv zbog korone otkazao celu turneju, uključujući i koncert u Beogradu: “Nadamo se da će uskoro biti lepih vesti, ali trenutno ne možemo da održimo nastupe..”

0
Foto: Profimedia

Usled pogoršanja situacije izazvane pandemijom, menadžement benda Nick Cave and The Bad Seeds doneo je odluku da otkaže svoju svetsku turneju u 2021. godini u okviru koje je trebalo da se održi i koncert 15. maja u beogradskoj Štark Areni, saopštila je koncertna agencija Charm Musi, prenosi N1.

Članovi benda su se i zvanično oglasili ovim povodom.

“Sa velikim razočaranjem objavljujemo da turneja po Velikoj Britaniji i Evropi benda Nick Cave & The Bad Seeds 2021 ne može da se realizuje zbog trenutne situacije izazvane kovidom-19. Složenost i obim turneje koju smo planirali, u kombinaciji sa kontinuiranom neizvesnošću oko pandemije, znače da uprkos napornom radu svih onih koji su učestvovali u realizaciji, ne možemo da garantujemo da se koncerti mogu održati. Nastavljamo da radimo na alternativnim planovima za 2021. i 2022. i želeli bismo da svi trenutni vlasnici karata prvi saznaju za bilo koju novu aktivnost uživo. Ako želite da budete informisani o budućim koncertima i događajima uživo, kliknite OVDE. Šaljemo ljubav svima vama”, poručili su Nik Kejv i članovi benda Bad Seeds.

Organizatori koncerta su saopštili da će sve ulaznice kupljenje za beogradski nsatup, koji je trebalo da se održi 15. maja u Štark Areni, biti refundirane. Svima onima koji su onlajn kupili ulaznice, novac će automatski biti refundiran u narednih mesec dana, dok oni koji su fizički kupili ulaznice na prodajnim mestima, povrat novca mogu da izvrše na blagajni Ušća ili Doma omladine.

Ukoliko kupci nisu iz Beograda, ili iz nekih drugih određenih razloga ne mogu da dođu na blagajne Ticket Visiona u tržnom centru Ušće ili na blagajnu Doma omladine, potrebno je da pišu na office@tickets.rs kako bi dogovorili pojedinosti oko refundacije.

Proces refundacije karata biće započet od srede, 9. decembra.

“Unapred vam se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju oko refundacije karata. Znamo da ste se svi vi, isto kao i mi, radovali ovom koncertu. Nadamo se da će trenutna situacija poboljšati i da ćemo u toku sledeće godine imati više lepih vesti, ali i da ćemo nastaviti da uživamo u koncertima u punom sjaju. Čuvajte se i čuvajte sve oko sebe”, poručuli su iz Charm Musica.

PRETPLATI SE NA NEDELJNIK

AKCIJA: Dvogodišnja pretplata na štampano izdanje.

din.26.000 11.999

Šestomesečna pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 6.058 3.999

Jednogodišnja pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 12.116 7.500