Nik Kejv pisao frontmenu beogradskog benda: “Žena me je pomešala sa tobom. Poslaću ti košulju ili odred ubica…”

0
Foto: Profimedia

Na portalu The Red Hand Files na kome Nik Kejv odgovara na pitanja fanova, osvanulo je pitanje Nikole Krstića, frontmena domaćeg Nick Cave tribute sastava The Cave Dogs.

Krstić se Kejvu predstavio kao “jeftini imitator” i pitao australijskog muzičara da li je čuo za njegov tribjut bend. Naveo je, međutim, da iako pokušava da se oblači kao on, nikako ne može da nađe košulje poput Kejvovih.

Portal Balkanrock prenosi Kejvov odgovor, koji je tvrdio da dok nije pročitao pitanje nije čuo za beogradski bend, ali da ga je zadivilo kako je Nikola “skinuo” njegov glas.

“Zapravo, dok sam vas slušao, moja supruga Suzi je ušla u sobu, sa rukama punim haljina i tkanina, i rekla je: ‘Vau, dragi, dobro zvučiš’. Rekao sam joj: ‘Hvala ti, ali to nisam ja, to je varalica iz Srbije’. A ona na to kaže: ‘O, izvini’ i odlazi. Tako da je očigledno da nešto dobro radiš”, poručio je Kejv u odgovoru.

Čuveni roker je, međutim, dodao da je Nikola u pravu kada kaže da nema odgovarajuću odeću.

“Ako mi pošalješ tvoju mejl adresu, poslaću neku od mojih starih košulja i odelo – imam ih mnogo – ili pak odred ubica. Nisam siguran šta od toga. S ljubavlju, drugi Nik”, naveo je Kejv.