Poslanik u hrvatskom Saboru i predsednik SDSS Milorad Pupovac je, gostujući na Večernji TV izjavio da će u sredu, na godišnjicu akcije „Oluja“, biti u Zagrebu u sa svojom porodicom.

„U Gruborima sam bio pre nekoliko dana da vidim kako to danas izgleda i što treba da se napravi do 25. kako bi se komemoracija koja je planirana obavila u uslovima koji će biti primereni onome što se želi napraviti tamo“, kazao je Pupovac.

Iako je glavna tema to što će potpredsednik Vlade Hravtske Boris Milošević, kao predstavnik Srba biti na obeležavanju godišnjice, Pupovac kaže „kako ovo nije prvi put da predstavnik Srba ide na obeležavanje Oluje“. On je rekao da je prvi put bio Čedo Pavlović, koji je bio ministar bez portfelja još devedesetih.

Komentara

 1. Dido
  4. август 2020. 11:19

  E druže moj, sramota je da ti sebe, poslije svega što učinje u "u ime i za račun Srba" u Croatiji, nazivaš Srbinom. Daleko ti kuća !

  1. Vlajko
   5. август 2020. 10:45

   Ne ide Pupovac nego neki Milosevic. Udruzenje Srba u Htvatskoj ibsrpska crkva bi ga ttebali ekskomunicirati. Jedna je stvar kad se nadje crna ovca u naciji a druga je kad nacionalne institucije ne sankcionisu takve

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.