“Nezamislivo mi je da neko popunjava tikete da li će Darija Kisić biti ministar. Još nisam ostvarila svoje snove…”

1
BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/MO

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da je pred građanima 21. juna izbor jednostavan i da “očekuje ubedljivu pobedu liste koju predvodi Aleksandar Vučić”, saopšteno je iz njenog kabineta.

“Očekujem ubedljivilju pobedu liste koju predvodi Aleksandar Vučić, jer je izbor 21. juna jednostavan: ili ste za rezultate i veće plate, a to je ono što smo pokazali da umemo, ili za lezileboviće, neradnike i novu pljačku! To je razlika između nas i svih ostalih”, kazala je Mihajlović u intervjuu za Blic.

Na pitanje kakvu Vladu Srbije očekuje posle izbora Mihajlović je navela da je ova Vlada “bez lažne skromnosti, ima najbolje rezultate u poslednjih 31 godinu”.

“Očekujem da će nova Vlada Srbije biti još efikasnija i uspešnija. Sa još više kvalitetnih ljudi, obrazovanih, koji imaju kapacitet da operativno vode zemlju. Glavni razlog za uspeh je Vlade je sinergija i zajednički rad predsednika Srbije i svih članova Vlade”, rekla je Mihajlović.

Na pitanje da li očekuje da će biti deo novog kabineta u Nemanjinoj 11 Mihajlović ističe da su za svakog u politici važni rezultati jer se samo to vrednuje.

“Кnjiga rezultata koje je proteklih godina ostvarilo ministarstvo na čijem se čelu nalazim poprilično je velika. Nju s ponosom mogu da pokažem svima, to je i moj izveštaj građanima. Ali, pre izbora nove Vlade, prvo da završimo izbore i da vidimo kome će građani dati poverenje. Ne želim da od politike pravim kladionicu kao što se mnogi trude”, kazala je Mihajlović.

Ona je navela da joj je nezamislivo “da neko može, dok čeka utakmice Bundeslige, da popunjava tiket hoće li Darija Кisić da bude ministar i da li će Branislav Nedimović da bude premijer”?

“Ne odlučujem ko će biti ministar, a ko premijer u novoj Vladi, to će predložiti predsednik SNS Aleksandar Vučić. Ali, svako ima pravo izbora. Videćemo, još nisam ostvarila snove”, rekla je Mihajlović.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. “…ili ste za rezultate i veće plate, a to je ono što smo pokazali da umemo, ili za lezileboviće, neradnike i novu pljačku!” Уништили сте и опљачкали старе грађевинске фирме. Увели сте у грађевински “бизнис” фирме ваше фамилије и братије. Осталима бацате “коске” и “мрвице” да то забашурите. Дудуци и криминалци као ти. Уништили сте светску грађевинску фирму у време твог министровања (надлежним) ресорним министарством грађевине и инфраструктуре. Фирму која је котирала на ЕНР листи. То што она постоји још на папиру и као зграда, је једино што јој је преостало, пре него што нестане. Једини извозник српског инжињерског знања, по целом свету, али шта ви дудуци знате о томе ? Ви би да вас изгласају поново, да наставите марљиво да уништавање где сте стали. Вама су: ФИАТ-и, Дрекселмајери, Јуре,… максимум интелектуалног осмишљавања развоја земље. Потпуно је тачан наслов у једним српским недељним информативним новинама, да Србији нема напретка док вас све не позатварају. Можда је раније и постојала та могућност, али после вас, апсолутно више не. И само бих додао, не само вас, већ и све оне до вас. Толико о “једноставном избору” 21. јуна.

Comments are closed.