Neverovatni rezultati Sport Vision loyalty kartice

    0

    Preko milion članova u Srbiji pokazalo je svoju vernost kompaniji Sport Vision

    Briga o potrošačima gotovo je imperativ za uspešno i kvalitetno poslovanje brendova. Iz tog razloga, kompanije se trude da na različite načine nagrade one koji već dugi niz godina iskazuju vernost prema njihovom brendu. Upravo u tome uspeva i kompanija Sport Vision, čiji je program lojalnosti dostigao svog milionitog člana u Srbiji i time postao jedan od najpopularnijih programa lojalnosti, a sve uz pomoć inovativne Sport&Bonus kartice.

    Kompanija Sport Vision pre četiri godine započela je rad na formiranju jedinstvenog programa lojalnosti u sportskom retail-u, koji danas u Srbiji broji milion članova. Ovaj program pokrenut je u čak osam zemalja regiona, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji i Crnoj Gori, a u kojima vise od 2,5 miliona ljubitelja sportske odeće i obuće koristi ovu karticu. Sport&Bonus kartica na jednom mestu okupila je neke od najvećih prodavaca sportske opreme kao što su Sport Vision, Buzz, Nike, Extra sports, Champion i Run ’n More. Veliki bonusi, opcija „biraj popust”, personalizovane ponude, specijalne promocije, sniženi artikli, rođendanske promocije i pokloni samo su neki od benefita koje očekuju članove ovog jedinstvenog programa lojalnosti, koji je 2019. godine u Londonu osvojio nagradu na najpoznatijem takmičenju za programe lojalnosti u svetu. Uz pažljivo istraživanje najboljih programa lojalnosti širom sveta, veliko iskustvo domaćih stručnjaka ali i svakodnevno osluškivanje potreba potrošača, kompanija je uspela da ostvari i direktnu komunikaciju, kojom svaki potrošač dobija ponudu baš za njega u sferi njegovih želja i interesovanja.

    Kompanija Sport Vision nastaviće da vredno radi na unapređenju svog poslovanja i prilagođavanju potrebama svojih potrošača, a članove najbrže rastućeg programa lojalnosti u regionu očekuju brojna iznenađenja.