Dambo Company iz Niša, divna je priča o porodičnoj kompaniji, koju je osnovao otac – Dejan, poznat po nadimku Dambo i nasledio sin Stefan, a ističe se kao primer posvećenosti i izuzetnosti u građevinskom sektoru, gde svaki projekat odražava duboku predanost vrhunskom kvalitetu i pridržavanju najviših standarda planiranja i izgradnje.

Dambo Company već 18 godina gradi domove koji su simbol sigurnosti i mira, a iza svakog zida krije se priča o majstorstvu i pažnji. Filozofija njihove gradnje je da su stambeni objekti sa između 10-15 stanova najkvalitetniji prostori za život, jer omogućavaju lako i efikasno odlučivanje unutar stambene zajednice i veću sigurnost.

Nastavljajući viziju svog oca, sadašnji vlasnik firme predano radi na ostvarenju porodičnog sna o izgradnji domova koji se odlikuju inovativnošću, modernošću i energetskom efikasnošću. Svaki novi projekat je korak ka realizaciji ove vizije, sa željom da objekti postanu predvodnici u arhitektonskoj inovativnosti i komforu.

Dambo company je tokom 15 godina postojanja izgradila 11 objekata, odnosno 112 stanova u kojima sada živi 437 stanara. Svaki novi projekat, uključujući i novu zgradu u Aleksinačkoj ulici, je odraz posvećenosti i dokaz neprestanog truda da se stvore, ne samo zgrade, već zajednice koje inspirišu i obogaćuju živote.

Najnoviji projekat, stambena zgrada u Aleksinačkoj ulici u Nišu, biće useljiva sledeće godine. Sa neometanim pogledom na okolinu, stanovi od 27m² do 75m² praktično su projektovani, za maksimalnu iskorišćenost prostora.

“U Dambo Company, mi ne gradimo zgrade, gradimo poverenje, završavajući zgrade pre planiranog roka, dajući najduže garancije na tržištu i vodeći računa o komforu stanara pri svakom koraku projektovanja i izgradnje.“ – Stefan Stanisavić, vlasnik Dambo Company

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.