“Nemoj da ideš u Tokio”; “Znaš me tata, kad je Srbija u pitanju tu kidam i ne okrećem se”: Srđan Đoković govorio o prepisci sa Novakom pred odlazak na OI…

1

Srđan Đoković,otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, govorio je o odlasku svog sina na Olimpijske igre u Tokio i izjavio kako je “sugerisao sinu da ne ide na Igre, posle iscrpljujućeg nastupa na Vimbldonu”.

Đoković je odmorio nekoliko dana u Crnoj Gori, gde je prelomio i odlučio da se odazove. U razgovoru za Biznis priče, Srđan je pročitao poruku koju je dobio od Novaka.

„Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gladalaca, opet bi morao da ideš u karantin. To jednostavno bez gledalaca nije Olimpijada. Voli te tata“, napisao je Srđan Đoković poruku svom sinu.

Novak je odgovorio da mu “naravno znači njegovo (Srđanovo) mišljenje”, kao i da je hteo da uzme “tri ili četiri dana odmora da oseti u kakvom stanju je njegovo telo”.

“Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se“, napisao je Novak u poruci koju je pročitao njegov otac, tokom prepiske pred odlazak u Tokio.

1 KOMENTAR

  1. Главу горе Ноле, хвала за учешће на ОИ, урадио си колико си могао, сада настави даље. Био је то један “лош дан на послу”, после је недостајало мотивације, па се завршило како не треба. Једино си у дублу морао да нађеш снаге, макар да изађеш на терен, бар због колегинице. У свкаом случају “идемооо, даље”.

Comments are closed.