„Nema svađe između mene i Ivice Dačića, niti između Jedinstvene Srbije i Socijalističke partije Srbije, nastavljamo dalje sa najdugovečnijom koalicijom u Srbiji kao i do sada, na bratski način“, rekao je predsednik JS Dragan Marković, a prenosi N1.

Polemika u Skupštini Srbije, pošto je poslanik Jedinstvene Srbije Vojislav Vujić postavio pitanje, koje su mu preneli građani Vrnjačke Banje, o tome da u slučaju jačih epidemioloških mera, ne bude razlike između ugostiteljskih objekata od drugih institucija, dokaz je da su u parlamentu svi isti i da nema povlašćenih, naglasio je Marković za TV Pink.

„Mi smo smatrali da svako može da postavi pitanje koje mu građani postavljaju, a naš brat i prijatelj Ivica Dačić je to drugačije razumeo i stavio primedbu, iako smo u koaliciji“, ukazao je on.

Komentar(1)

  1. Bobby
    5. marta 2021. 08:24

    Мишљења сам да госн' Палма "није пазио на часу". То што нема свадби, а Скупштина ради, апсолутно не значи да деца не могу да се рађају. И то што и Скупштина не би радила, у том смислу не би ништа променило. На све то је своје стручно мишљење својевремено дао и миинстар здравствене заштите, јавно поручујући, да деца слободно могу да се праве и рађају, а да ће свадбе, и остале формалне активности које прате такве догађаје, да се обаве последично, када епидемиолошка ситуација то буде дозвољавала. Једино што мислим, да уколико ово "свадбе stand by" стање потраје, као последицу би могло да има велике проблеме са слободним терминима, па лично мислим, да би ту било и право време да се Скупштина укључи са својим "капацитетима". Атмосфера је одавно "свадбарска", а сватови би ту само били адекватна допуна. Па када може венчање хиљаду парова испред, зашто онда, из разлога последица узрокованих пандемијом, не би мога и свадба за све њих унутар Скупштине ? Само би сада прредседник Скупштине био старији сват , али то сигурно не би била још једна од улога коју он не би у тренутку савладао.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.