“Nema bojkota ako vlast ispuni sledeće uslove: Tri ambasadorska mesta, tri do četiri grobna mesta na Novom groblju, piva za celu godinu…”

2
screenshot/N1

Popularni radijski voditelj Igor Brakus je, gostujući na N1 televiziji, obrazložio svoju ideju o “opstrukcijskom bojkotu” koji je preporučio opoziciji.

“To podrazumeva da generalno bojkotujete sve, do samog dana izbora. U toku dana izbora izađete i glasate za Srpsku naprednu stranku. Šta se time postiže? Glasanjem za SNS dižete njima procenat toliko da svi sateliti i manje stranke padaju ispod tri odsto. SNS ostaje sam u parlamentu”, objasnio je Brakus.

Kada se to završi može da se razmisli o tome da se svi učlane u SNS i da se time potpuno obesmisli političko delovanje u Srbiji.

Brakus se sa listom “Jeste SveJeDno“ kandidovao na beogradskim izborima 2014. godine, a sada kaže da je ovaj pokret “doneo odluku da ne bojkotuje izbore u slučaju da vlast ispuni neke zahteve”.

“Među tim zahtevima su i tri ambasadorska mesta – Jamajka, Iran i Vatikan. Takođe, tri do četiri grobna mesta na Novom groblju, odmah do kapele. Piva za celu godinu… Ima još šest, sedam zahteva i ako ih vlast ispuni ne bojkotujemo izbore. Postoji još petnaestak zahteva da izađemo na izbore…”

2 KOMENTARA

Comments are closed.