“Nelogično je da budem deo nove Vlade, čak i da dobijem poziv…”

2
Foto: Nedeljnik

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da ne bi bilo nimalo logično da dobije poziv da bude deo nove Vlade Srbije, a u slučaju da ga i dobije, kao opoziciona stranka ne bi bilo logično da ga prihvati.

Jovanović je u intervjuu za dnevni list Kurir rekao da opozicija po definiciji ne ide u Vladu, naročito kada je vanparlamentarna, saopštilA je danas DSS.

Povodom prethodnih izjava predsednika Srbije da će u Vladu pozvati i neke stranke koje nisu prešle cenzus, Jovanović je kazao da je uveren da je Aleksandar Vučić, kada je to rekao, imao u vidu neke druge stranke i druge pojedince, a ne njega i DSS.

“Imamo snažnu volju da menjamo stvari u Srbiji, a na kraju balade, volja je u politici uz viziju jedina važna stvar. Zato ćemo se ćerati još”, zaključio je Jovanović.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. A, ja , zamalo da glasam za tebe , sad vidim da i ti voliš da bacaš kamenje. Šta ti to treba, pravi si gospodin političar!

  2. Много ти је добра та “метла”. “Самопочистио” си се са политичке сцене, само тако. За следеће изборе, најави “крпу”, да се после чишћења, и лепо обрише.

Comments are closed.