Nejmar u policiji jer je objavio prepisku sa manekenkom koja ga je optužila za silovanje. Ona mu odgovorila: “Što nisi objavio sve. Tražiću da te testiraju na droge”

0
Foto: Profimedia

Brazilski fudbaler Nejmar morao je da daje iskaz u policijskoj stanici u Rio de Žaneiru zbog objavljivanja privatnih poruka i fotografija sa brazilskom manekenkom Najilom Trindande, koja ga je optužila za silovanje, piše BBC.

U policiju je stigao u invalidskim kolicima nakon što je protiv Katara doživeo povredu zbog koje neće igrati na Kopa Americi. Nejmar je objavio snimke jer je, kako je izjavio, pokušao da se odbrani od optužbi, ali je to u u Brazilu zabranjeno zakonom. Maksimalna kazna je zatvorska kazna od pet godina.

“To je bila čista iznuda, mora da se brani, zato je objavio njene poruke. Optužen je za silovanje, a taj zločin nije počinio. Jednostavno nije imao izbora”, rekao je Nejmarov otac. “Morao je brzo da reaguje, bolje je što je odmah rekao istinu. Ta devojka je očajnički tražila drugi sastanak s njim. Otišao je s njom u hotel i ostao je tamo samo 10 minuta.”

Odmah se oglasila i manekenka, koja tvrdi da Nejmar nije objavio celu prepisku sa njom, i da je prikrio delove koji ga kompromituju. Brazilska televizija Globo objavila je poruke koje je Nejmar razmenio s njom na dan kada se napad navodno dogodio, kao i dan nakon toga.

Lekarski pregled, koji je obavljen šest dana posle napada, pokazao je da ona ima modrice na nogama i zadnjici.

Prvi dan

Najila: Idem da spavam, ok? Ne dolaziš, igraš se sa mnom, ostavio si me ovde da čekam. Mogao si da kažeš da nećeš doći.

Nejmar: Tu sam za 15 minuta. Dolazim. Oblačio sam se hahaha

Najila: Pa nije baš da ideš na venčanje

Nejmar: Hahahaha hvala Bogu, ne

Najila: Mobilni mi je prazan, ne znam gde mi je punjač. Čekam te u sobi 203.

Drugi dan

Nejmar: Uprkos tome što si mi uradila, želim ti sve najbolje. Javi se ako ti bilo šta treba.

Najila: Samo želim da idem kući. To je sve.

Nejmar: Ok

Najila: (Poslala fotografiju na kojoj se vide modrice na zadnjici)

Nejmar: Tužni i emotikon koji širi ruke

Najila: Morala sam zbog toga da nosim najlon čarape. Sećaš se šta se juče dogodilo?

Nejmar: Naravno.

Najila: Možeš da me blokiraš. Nestaću. Prekinuću ovo s*anje. Ne mogu čak ni da objasnim.

Nejmar: Opusti se, samo nastavi dalje i sve će da bude u redu

Najila: Ako možeš da mi središ let sutra, molim te javi mi.

Nejmar: U redu, hoću.

Najila: Dečko s kojim sam se našla danas nije onaj isti od juče. To je Nejmar u kojeg sam se zaljubila.

Nejmar: Ne poznaješ me dobro. Normalan sam.

Najila: Svi smo.

Nejmar: Juče se sve dogodilo brzo, nismo imali vremena da razgovaratmo. Danas možemo da pričamo.

Najila: Da, možda. Bila sam uzbuđena što ću da te upoznam… Juče je sve bilo prebrzo… A onda sam jutros videla ove modrice. Jedva da smo uopšte progovorili prošle noći. Bio si uznemiren… danas si mnogo mirniji. Jučer sam ja bila mirna, a sada sam nervozna… kao da nismo bili na istom mestu, šteta što je sve otišlo u pogrešnom pravcu.

Nejmar: Ali modrice su i tvoja krivica hahah tražila si još (emotikon koji širi ruke)

Nejmar odgovara na deo “kao da nismo bili na istom mestu”: Da, nažalost.

Nejmar odgovara na deo “šteta što je sve otišlo u pogrešnom smeru”: Ne, ništa nije pogrešno. Upoznali smo se i bilo nam je lepo… Vidim da si zanimljiva osoba. Nažalost je današnja epizoda (svađa) malo sve pokvarila. Ali meni je drago što sam te upoznao.

Najila: Jesi li ti lud? Tražila sam da prestaneš, čak si mi se izvinio. Još jedna priča za terapiju.

Nejmar: emotikon koji razmišlja

Najila: Opusti se. Ti si i dalje Nejmar. A ja sam samo jedna u nizu cura.

Najila (oko tri sata kasnije): Ako si nekome poslao onu sliku, molim te reci im da je izbrišu. Ne želim da me išta povezuje s tvojim imenom.

Nejmar: Nikad to ne bih uradio.

Najila: Uz ono što si uradio meni, to bi bilo ništa. Čak i da sam bila uznemirena danas (i izgledala kao ludakinja, jer nisam shvatila šta se dogodilo), ti znaš jako dobro šta si uradio i kako si se ponašao prema meni. Ili bolje: Kako se nisi ponašao!!! Čak i da se nikada ne otkrije i da se više nikada ne spomene to, ti ćeš duboko u sebi znati što se dogodilo…

Bog je pošten i kod njega novac ne vredi. Nadam se da se osećaš barem upola onako kako sam se ja osećala tokom ovog putovanja… Mislim da se i prema eskort devojkama ponašaju s više saosećanja. Najviše me plaši to što ti misliš da je stvarno sve bilo opušteno, a da sam ja potpuno luda. To pokazuje da tvoj mozak radi samo na terenu. A tvoje srce nigde. Ali svejedno, sad to više nije ni važno. Nastaviću dalje i uzeću koliko god mogu lekova da bih zaboravila da sam uopšte i bila ovde. Lepo spavaj! I hvala ti. Sada znam ko je zaista Nejmar.

Nakon što se manekenka vratila u Brazil i optužila Nejmara za silovanje, Brazilac je pokazao privatne poruke na Instagramu, što je nateralo Brazilku da mu odgovori.

Najila: Nisi pokazao ceo razgovor.

Najla: Dva screenshota iz videa.

Najila: Čak ni ove detalje.

Najila (audio): Gledaj, jako dobro znaš šta se dogodilo. Jako dobro znaš u kakvom si stanju bio kada si došao u hotel, znaš da sam bila tamo kako bimo se lepo družili, da nisam htela ništa od toga. Bio si potpuno lud kada si došao, uradio si ono što si mi uradio. I nakon toga si se ponašao kao da sam niko i ništa. Znaš jako dobro da si pogrešio. Treba da se poneseš kao muškarac, barem jednom u svom životu, preuzmeš odgovornost za svoje greške, ne pokazuješ se na internetu, ponašaš se u stilu ‘oh, vi koji me poznajete…’, ali Nejmare, ko te zapravo zna, nemoj da s*reš, ok? Ja znam, ja sam sve prošla, ja sam videla šta si mi uradio, ja te poznajem. Ok? Ja te poznajem, niko drugi. Ja i svi ostali prema kojima si bio okrutan. Znaš jako dobro da sam u Pariz doputovala da bih bila s tobom, da bismo se zabavili, kako sam mogla ovo da isplaniram? Kako sam mogla da isplaniram da ćeš da me napadneš i da se ponašaš se ovako prema meni? Sve je bilo dobro, htela sam da budemo zajedno, ništa od ovog nisam htela, a ti se sada ponašaš kao da sam ti smestila? Molim te, poštedi me toga, ali zapamti šta sam ti rekla: Bog je pošten, novac ga ne može kupiti. Ok? Možeš da imaš hrpu novca, možeš da budeš najbolji fudbaler na svetu, slavan i sve to, ali nisi Bog, ok?

Pravda će da pobediti. Možeš da unajmiš najbolje advokate na svetu, ali uvek će ti nedostajati istina. Znaš jako dobro kakav si bio tog dana kada si došao. I znaš šta ću da tražim? Da te testiraju na droge, da vidimo jesi li bio drogiran taj dan ili nisi. Ok?